Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa’nın Yenişehir İlçesinde yaşayan bir vatandaş emekli maaşının tamamını durumu olmayan kişilere ekmek dağıtmaları için 3 ayrı bakkala verdi.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı ’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ adlı milli dayanışma kampanyasına bir destekte emekli vatandaştan geldi. Emekli Eczacı Kalfası Erdal Tirşahi, “Bu zor süreçte bende kendi imkanım dahilinde durumu olmayan vatandaşlarımıza destek olmak için Yenişehir’de bulunan dört mahalle bakkalımıza 815 ekmek parasını ödeyerek insanlara dağıtılmasını istedim. Çocuklar aç kalmasın, insanlar üzülmesin örnek osun diye karınca kararınca bende bu önemli projeye destek olmak istedim” diye konuştu.

        Tirşahi, “İlçemizde durumu olmayan vatandaşlar ekmeklerini mahalle bakkalı İsmail Özdil, Mustafa Karateke, ve Aydın Koç'tan temin edebilir" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler