Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yasin KESKİN/KARACABEY (Bursa), (DHA)BURSA´nın Karacabey ilçesinde, azmağa düşen Suriye uyruklu Nucud Salih (10), hayatını kaybetti.

        Olay, dün akşam saatlerinde Saadet Mahallesi´nde meydana geldi. Suriyeli Nucud Salih, mevsimlik işçi olarak çalışan ailesi ile birlikte kaldıkları çadırın 500 metre ilerisinde bulunan azmağın kenarında oynamaya başladı. Bu sırada dengesini kaybeden Nucud Salih, azmağa düştü. Yanındaki diğer çocuklar, koşarak aileye haber verdi. Yaklaşık yarım saat sonra ailesi tarafından azmaktan çıkarılan Nucud Salih, çağırılan ambulansla Karacabey Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Ancak Nucud Salih, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

        Nucud Salih´in cansız bedeni, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Karacabey Yasin KESKİN

        2020-07-29 14:00:53

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler