Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Derya EVREN/BURSA, (DHA)BURSA´da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 5 kişi, tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen İ.Y., E.İ., N.T., V.Ç. ve A.K.´yi teknik ve fiziki takibe aldı. Ekipler, çarşamba günü şüphelilerin evlerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda, 5 bin 200 uyuşturucu hap, 170 gram toz esrar, 60 gram bonzai, 20 gram metamfetamin, 1 ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait çok sayıda mermi ele geçirildi.

        Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edildi. 5 şüpheli, `uyuşturucu ve uyarı madde ticareti yapmak´ suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Merkez Derya EVREN

        2020-09-25 12:36:12

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler