Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa’da boş arazide bir kişi bacağından tabanca ile vurulmuş halde ölü bulundu. Polis, şahsın kendi kendini vurma ihtimali üzerinde duruyor.

        Olay, merkez Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi'nde saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, vatandaşlar boş arsada bir şahsın hareketsiz yattığını görünce polis ve sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 44 yaşındaki Adem Parlak'ın bacağına aldığı kurşun yarası ile hayatını kaybettiğini belirledi. Acı haberi alarak olay yerine gelen Parlak'ın yakınları sinir krizi geçirdi. Şahsın cesedi cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

        Tabanca cesedin 5 metre ilerisinde bulunurken, Parlak’ın kemerini çıkartıp kendine tampon ile ilk müdahalede bulunmaya çalıştığı belirlendi. Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Adem Parlak'ın kendisini kazara vurma ihtimali üzerinde duruyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler