Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Çağla Şıkel Kaan Yıldırım ile aşk mı yaşıyor? SON DAKİKA: Açıklama geldi
        1

        Geçtiğimiz ay Hadise ile ilişkisini noktalayan oyuncu Kaan Yıldırım'ın, manken ve sunucu Çağla Şıkel ile yakınlaştığı ileri sürüldü. İkili, Alaçatı'daki bir mekanda samimi bir şekilde eğlenirken görüldü. Çiftin dün de Urla'da baş başa yemek yediği anlar ortaya çıktı.

        2

        "AŞK OLURSA SÖYLERİM"

        Magazin gündemine bomba gibi düşen iddia sonrasında Çağla Şıkel, suskunluğunu bozdu. 'Aşk' haberlerini yalanlayan ünlü manken, sosyal medya hesabından kısa ve net bir açıklama yaptı. Şıkel, "Hayatımda biri olursa size söylerim." mesajını paylaştı.

        3

        AYDIN GÜRHAN İLE ANILMIŞTI

        Çağla Şıkel'in adı geçtiğimiz yıl da Aydın Gürhan ile aşk dedikodularına karışmıştı. Emre Altuğ ile evliliğini 5 yıl önce noktalayan Şıkel'in, işletmeci Gürhan ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürülmüştü. Ancak ikili, söylentileri yalanlamıştı.

        4

        "TEK BAŞIMA OLMAYI BEN İSTEDİM"

        Öte yandan geçtiğimiz yıl özel hayatıyla ilgili konuşan Şıkel, "Yanınızda birini göremeyecek miyiz?" sorusuna, "Ben de isterim ama şu an tek başıma olmayı ben istedim. İleride yanımda birinin olmasını da ben isteyeceğim." yanıtını vermişti.

        "ÇOK BÜYÜK AŞK YAŞAMAM LAZIM"

        Ünlü manken ayrıca, "Aşk tabii ki çok güzel bir şey ama bu dakikadan sonra herhangi bir aşk yaşamam. Hoşlandım diye biriyle beraber olamam. Biriyle el ele çıkmak için çok büyük bir aşk yaşamam lazım." şeklinde konuşmuştu.

        5

        İKİ ÇOCUĞU VAR

        2008'de dünyaevine giren Emre Altuğ ve Çağla Şıkel ise 2015 yılında boşanmıştı.

        Kuzey ve Uzay adında iki çocukları olan çift, yollarını ayırdıktan sonra dostluklarını sürdürmeye devam ediyor. Şıkel ile Altuğ, sık sık çocukları için bir araya geliyor.

        6

        BODRUM'DA YAKALANDILAR

        Yıldırım ve Şıkel hakkında çıkan iddiadan saatler saatler sonra sürpriz bir gelişme de Hadise cephesinden gelmişti. İddiaya göre; Ünlü şarkıcı, gönlünü iş insanı Mehmet Dinçerler'e kaptırdı. Bodrum'daki bir mekanda Dinçerler ile samimi bir şekilde eğlenen Hadise'nin fotoğrafları sosyal medyada hızla yayıldı.

        Dinçerler, daha önce ünlü oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşamıştı.

        7

        İKİNCİ ŞANS MUTLULUK GETİRMEDİ

        2020'nin sürpriz aşkı Hadise ile Kaan Yıldırım, 2021'e girmeden yollarını ayırmıştı.

        "NOKTALADIM!"

        Hadise, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel. Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu... Ama bazen aşk olsa da olmuyor. Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın." ifadelerini kullanmıştı.

        8

        "HANGİMİZİN PSİKOLOJİSİ YERİNDEYDİ?"

        Ancak ünlü çift ayrılığa dayanamadı. Hadise, ocak ayında reklam yüzü olduğu bir markanın lansmanında Kaan Yıldırım ile barıştığını açıklamıştı. Ünlü şarkıcı, "Büyük konuşmamak lazım. Hepimiz insanız. 2020'de hangimizin psikolojisi yerindeydi? Kadınlar duygularını çok yoğun yaşıyor. Hemcinslerim benim ne demek istediğimi anlayacaktır. Her şey yolunda. Şimdi çok mutluyuz" demişti.

        Ancak çiftin birlikteliği uzun sürmedi ve 6 ay sonra yollarını yeniden ayrıldı.

        9

        "HADİSE İLE DOSTÇA AYRILDIK"

        Ayrılıkla ilgili ihanet iddiaları da gündeme geldi. Yıldırım, biten ilişkisinin ardından şu açıklamayı yaptı:

        "Çıkan haberlere açıklık getirmek istiyorum; benim üçüncü bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz. Bizim ilişkimizin başkalarıyla hiçbir zaman bir ilgisi olmadı. Bu konunun buralara çekilmesi son derece rahatsız edici. Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık. Ancak geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık. Herkese sevgiler..."