Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        9 günlük Ramazan Bayramı tatilini geçirecekleri bölgelere gitmek üzere yola çıkan tatilciler Eceabat, Kilitbahir ve Gelibolu feribot iskelelerinde zaman zaman 2 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluşturuyor.

        9 günlük Ramazan Bayramı tatilini geçirecekleri bölgelere gitmek üzere yola koyulan tatilciler Çanakkale Boğazı’ndan geçebilmek için feribot iskelelerinde yoğunluk oluşturuyor.

        Başta İstanbul olmak üzere Trakya’daki kentlerden yola çıkan tatilcilerin feribot iskelelerinde bekliyor.

        GeliboluLapseki, GeliboluÇardak, EceabatÇanakkale ve KilitbahirÇanakkale feribot hatlarında büyük yoğunluk yaşanıyor. Eceabat, Kilitbahir ve Gelibolu feribot iskelelerinde zaman zaman 2 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluşturuyor.

        Çanakkale Boğazı ve adalar hattında ulaşımı sağlayan Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş., 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde feribot seferlerini kullanacak yolcular için tüm imkanlarını seferber etti.

        Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş., ÇanakkaleKilitbahir hattında 4, ÇanakkaleEceabat hattında 3, GökçeadaKabatepe hattında 3, BozcaadaGeyikli hattında 2, LapsekiGelibolu hattında 5 gemiyle hizmet veriyor.

        Boğaz hattında ise saatsiz ring sefer yapılıyor.

        Öte yandan, Kilitbahir feribot iskelesinin yakınındaki Ağadere mevkiinde 250 araçlık depolama alanı oluşturularak, trafik sıkışmasının önüne geçilmeye çalışılıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler