Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: 2 çocuk annesi sokak ortasında öldürdü! - VİDEO HABER
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul Bahçelievler Kocasinan Merkez Mahallesi'nde bu sabah saat 09.00 sıralarında, 2 çocuk annesi Hanife Demirci (31) 11 yıldır evli olduğu Satı Mehmet Demirci (34) ile boşanma aşamasındaydı ve 2 aydır ayrı yaşıyorlardı.

        İddiaya göre çocuklarını okula götüren Hanife Demirci eşi Satı Mehmet Demirci ile okulda buluştu.

        EKMEK BIÇAĞIYLA SALDIRDI

        DHA'da yer alan habere göre bir süre tartışan çift çocuklarını okula bıraktıktan sonra eşiyle beraber tekrar tartışmaya başladı.

        BIÇAĞIYLA SALDIRDI

        O sırada Satı Mehmet Demirci, yanındaki ekmek bıçağıyla kadına saldırdı.

        YARALANAN KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

        Aldığı bıçak darbeleriyle Hanife Demirci yere yığıldı. Olayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

        Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadını ambulansa koyarak hastaneye kaldırıldı.

        MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

        Özel bir hastaneye kaldırılan kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayı gerçekleştiren Satı Mehmet Demirci polis ekipleri tarafından göz altına alınarak polis merkezine götürüldü.

        ELİNDEKİ POŞETTE ALDIĞI EKMEK VARDI

        Polis ekipleri sokağın giriş ve çıkışlarını şerit çekerek olay yerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemede suç aleti bıçağın ve kadının elindeki içinde ekmek bulunan poşetin kaldığı görüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

        "BALKONDAN GÖREN KADINLAR ADAMA TAŞ ATMIŞ"

        Mahalle sakini bir kişi, "Biz geldiğimizde kadını bıçaklamıştı. Balkondan gören kadınlar adama taş filan atmış. Adam içmiş gibiydi. Ayakta durmakta zorlanıyordu. Kadın hem karnından hem de boynundan bıçaklanmıştı. Çocuğu yesin diye elinde ekmekle eve gidiyordu. Birisi okulda. Polisler gelmeden önce mahalleli adamı biraz dövdü. Kadına şiddet olmaması lazım" dedi.

        "ADAM DURMUŞ SİGARA İÇİYOR PİŞKİN PİŞKİN"

        Olayı gören Tuğçe Aygül, "Ben evde çalışırken dışarıdan sesler duydum. Dışarıya çıktığımda kadınla adam boğuşuyorlardı. Adam kadını defalarca bıçakladı. Çok kötüydü. Kadın kanlar içindeydi. Artık bunlar son bulsun. Olaya bizzat şahit oldum. Hemen polisi aradım zaten benden önce polisi arayanlar da olmuş. Dediklerine göre kadının şah damarını kesmiş. Adam bir de orada durmuş sigara içiyor pişkin pişkin.

        "YERE DÜŞTÜĞÜNDE DE BIÇAKLAMAYA DEVAM ETTİ"

        Yani kadın yere düştüğünde de bıçaklamaya devam etti. Sonra ileri gitti biraz sigara içti. Mahalle sakinleri yere yatırıp dövdü. O sırada polis geldi zaten. Adamın hiç pişmanlığı yok gibiydi. Dediklerine göre çocuklarını okula bırakmış, ekmek almış" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ