Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Cenk Küpeli ile aşk yaşayan Demet Şener: Doğru zamanda karşıma çıkması çok güzel oldu - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, Cenk Küpeli ile aşklarına doludizgin devam eden Demet Şener, önceki gün bir etkinlikte boy gösterdi. Gazetecilerle konuşan Şener'e boşanmanın hemen sonrasında bir ilişkiye başlaması hatırlatıldı. Şener, "Tabii ki tesadüf. Allah her şeyi kararlaştırıyor. Tam doğru zamanda karşıma çıkması çok güzel oldu" dedi.

        2

        "BANA ONLARLA İLGİLİ SORU SORMAYIN"

        Eski eşi İbrahim Kutluay’ın da boşanma sonrasında Edvina Sponza ile objektiflere yansıması hatırlatılınca ise Şener, "Bana onlarla ilgili hiç soru sormayın. Benimle ilgili her şeyi sorabilirsiniz" şeklinde konuştu.

        3

        "EVLİLİKLE ALAKALI BİR ŞEY OLURSA SİZLERLE PAYLAŞIRIM"

        Öte yandan, evlilik soruları yöneltilen manken, "Sizinle her zaman, her şeyi paylaştım. Emin olun evlilikle alakalı bir şey olursa sizlerle paylaşırım. Çok doğal şeyler bunlar. Benim en büyük mutluluğum oldu yeni bir ilişki" derken çocuklarının sevgilisiyle tanışmasıyla ilgili de konuştu.

        4

        "ÇOCUKLARI TANIŞTIRDIM"

        Şener, "Çocuklar da tanıştı, kaynaştı. Onlar benim yol arkadaşım. Tabii ki çocuklarımız bile bize aile değil. Onları ben en iyi şekilde yetiştirmekle hükümlüyüm. Onlara sorarak tanıştırdım, 'Tanışmak istiyor musunuz?' diyerek... Ben çocuklarımla her şeyi konuşuyorum, her şeyi danışıyorum" ifadelerini kullandı.

        5
        6