Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi: İstanbul'da çifte vahşet! Hem karısını hem amcasını öldürdü

        İstanbul Bağcılar’da yaşanan çifte dehşeti bir cani, eşini ve amcasını öldürdü. Korkunç olayın detayları da ortaya çıktı.

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun özel haberine göre, olay önceki gece 03.00 sıralarında Kazım Karabekir Mahallesinde meydana geldi.

        ÖNCE AMCAYI ÖLDÜRDÜ

        Su tesisat işi yapan İslam K.(40), iddialara göre gece 15 yıllık evli eşi Yeliz K. (32) ile tartıştı. Tartışmadan sonra iddialara göre, birlikte iş yaptığı amcası İsa E.(45)’yi telefonla aradı. Daha sonra dışarı çıkan İslam K., sokakta buluştuğu amcası İsa E.’ye 3 el ateş etti. Kafasına iki, göğsüne bir kurşun isabet eden İsa E. hayatını kaybetti.

        EŞİNİ ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE VURDU

        Daha sonra eve çıkan İslam K., eşi Yeliz K.’yı kurşun yağmuruna tuttu. 15 yaşındaki kızının gözleri önünde eşini vuran zanlı olay yerinden kaçtı. Olaya tanık olan 15 yaşındaki H.K., polise olay günü yaşananları anlattı. Olay günü akşam iki kardeşi ile teyzesine gittiğini anlatan H.K., akşam eve döndüğünde annesinin kapıyı geç açtığını söyledi. Daha sonra eve gelen babasının annesiyle tartıştığını anlatan H.K., babası telefonla konuştuktan sonra dışarı çıktığını ve dışardan silah sesleri geldiğini söyledi. Bir süre sonra eve dönen babası, annesini yaraladığını anlattı.

        TUTUKLANDI

        Olaydan sonra kaçan katil zanlısı İslam K.’nın yakalanması için Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucu katil zanlısı yakalandı. İşlemlerin ardından katil zanlısı adliyeye gönderilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın yasak ilişkiden kaynaklandığı iddia edildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kenan Butakın
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ