Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yusuf ÇINAR/ÇORUM, (DHA)ÇORUM 'da, yakınlarının dün akşamdan beri haber alamadığı Yeter Gösterir (75) için polis ve itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Merdivenle girilen dairesi boş olan kadın, tam kapanma sürecini geçirmek için gittiği bağ evinde bulundu.  

        Bahçelievler Mahallesi Karşıyaka 1´inci Cadde'de bulunan binanın 4´üncü katındaki dairede oturan Yeter Gösterir´den dün akşamdan beri haber alamayan yakınları, polise haber verdi. Eve gelen polis ekipleri, kapı açılmayınca itfaiye ekibi çağırdı. İtfaiyeciler, merdiven uzatarak, balkondan polislerle girdikleri evde kimsenin olmadığını belirledi. Kadının cep telefonu ise evde bulundu. Çevrede araştırma yapan polis ekipleri, Gösterir'in bağ evine giderken görüldüğü bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen polis, Gösterir'i bağ evinde buldu. Yeter Gösterir'in tam kapanma öncesi 17 günü geçirmek amacıyla bağ evine gittiği, telefonunu ise evde unuttuğu için yakınlarına haber veremediği öğrenildi.  DHA-Genel Türkiye-Çorum Yusuf ÇINAR

        2021-04-30 10:26:04

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler