Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 80. bölüm izle: Cumali öldü mü? SHOW TV - Çukur 3. sezon 14. yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

        Çukur’un senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alırken yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Tansu Biçer, Damla Sönmez, Cihangir Ceyhan, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Kubilay Aka, Hare Sürel gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Perihan Savaş ve Nur Sürer yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ferit Kaya, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Ece Yaşar, Ahmet Melih Yılmaz, Emrullah Çakay, Gizem Ergün eşlik ediyor.

        ÇUKUR 3. SEZON 14. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        REKLAM

        Çukur'un heyecan dolu bölümünün ardından izleyiciler dizinin yeni bölüm fragmanını merak ediyor. Ancak henüz dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Çukur 81. bölüm yani 3. sezon 14. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz detaylar haberlerimizde yer alacak.

        ÇUKUR 80. SON BÖLÜM

        Çukur’da yaşanan şoke edici bir gelişme sonrasında Yamaç’ı kimse tutamadı. Yamaç’ın yaptığı hamlenin ardından harekete geçen Azer bulduğu desteklerle Çukur’un karşısına daha güçlü çıktı. Azer’in saldırısı karşısında Yamaç’ın ne yapacağı merakla beklendi.

        ÇUKUR 80. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        Mahalleye gelen tanıdık bir isim Koçovalılara hiç beklemedikleri bir destek sağladı. Yamaç ve Nehir arasında yaşanan sürpriz gelişmeler Yamaç’ı bir süre Çukur’dan uzaklaştırdı. Vartolu ve Medet’in aksiyon dolu Almanya macerası ise izleyenleri ekran başına kilitledi. Azer ve Yamaç’ın arasında giderek yükselen gerilim ise bir Koçovalının daha hayatını tehlikeye attı.

        ÇUKUR ZİRVENİN DEĞİŞMEYEN SAHİBİ!

        REKLAM

        Çukur, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle ABC1 20+'da 9.96 izlenme oranı (rating), 20.29 izlenme payı (share), Total’de 10.21 izlenme oranı (rating), 22.50 izlenme payı (share) ile birinci olurken, AB’de 8.21 izlenme oranı (rating), 18.43 izlenme payı (share) elde etti. # ichbinÇukur etiketi Twitter Türkiye'de 14 saat 55 dakika dünyada ise 5 saat 50 dakika TT listesinde kaldı.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ