Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Cyle Larin'in geçmişi korkutuyor! Beşiktaş Transfer Haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Milliyet'in haberine göre; Beşiktaş'ın golcü transferindeki hedefleri arasında yer alan Cyle Larin, futboldaki başarısı kadar özel hayatıyla da gündeme gelen bir isim...

        2

        Orlando City'de takımının en skorer ismi olan Kanadalı oyuncu, geçtiğimiz yaz madde etkisi altında araba kullanırken yakalandı.

        3

        Orlando'daki Florida Otoyolu'nda ters yöne giren ve hızlı bir şekilde seyreden Kanadalı futbolcu polisler tarafından durduruldu.

        7

        Bu tip cezalar alan futbolcular MLS statüsüne göre bir süreliğine doktor kontrolüne veriliyor ve ancak bu programı tamamladıktan sonra tekrar sahalara dönebiliyor.

        8

        Maddenin kötüye kullanımı ve davranışsal sağlık programı doktorları tarafından değerlendirmeye alınan futbolcu, bu yüzden takımı Orlando'nun üç maçını kaçırdı.

        9

        Ayrıca Kanada Milli Takımı tarafından da Gold Cup turnuvası kadrosundan çıkarıldı.

        10

        Orlando City Teknik Direktörü Jason Kreis, o dönem bu yaşananlardan dolayı büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını söyledi.

        11

        Kendisinin ve başkasınını hayatını ciddi şekilde tehlikeye attığı görüntüleri tepki çeken Larin de konuyla ilgili bir açıklama yaparak tüm camiadan özür dilediğini dile getirdi.

        12

        Florida eyaletinde sürücüler için belli bir dereceye kadar alkole izin veriliyor, bazı uyuşturucu maddelerin ise kısmi ve şarta bağlı kullanımı ceza gerektirmiyor.

        13

        LARIN'E YENİ SATATÜ

        Cyle Larin transferi, futbolcunun forma giydiği lig olan MLS'in kendine has kuralları yüzünden Beşiktaş açısından bazı avantajları ve dezavantajları bünyesinde taşıyor.

        14

        Futbolcunun sadece 200 bin dolar olan yıllık ücreti siyah-beyazlıların elini güçlendirse de Orlando City'nin kendisine yeni bir sözleşme teklif ettiği ortaya çıktı.

        15

        Normal oyuncu statüsünde olduğu için bugüne kadar düşük maaş alan Kanadalı futbolcuya yeni kontratın, Designated Player statüsünde teklif edileceği belirtildi.

        16

        MLS'de her takımın üç oyunculuk kontenjana sahip olduğu bu statüde yapılacak kontratlar yüksek maaşı mümkün kılıyor.

        17

        Larin ile İngiltere ve Belçika'dan da ilgilenen ekiplerin bulunduğu, ancak Ada ekiplerine gitmesinin zor olduğu belirtiliyor.

        18

        Kanada Milli Takımı FIFA sıralamasında ilk 50'nin dışında olduğu için Ada'da direkt olarak çalışma izni alması mümkün olmayan oyuncu için Belçika ekiplerininse Beşiktaş'ın vereceği rakamı veremeyecekleri belirtiliyor.