Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Tiyatro DasDas'ta online tiyatro keyfi

        Kültür sanat ve eğlencenin adresi DasDas, bu hafta da sanatseverlere beğeniyle takip edilen tiyatro oyunlarını çevrimiçi olarak izleme fırsatı sunuyor.

        Bu hafta, ilk olarak27 Ocak Çarşamba akşamı Firuze Engin’in yazıp yönettiği, Selen Uçer’in tek kişilik performansıyla sahnede devleştiği ‘Güle Güle Diva!’yı çevrimiçi olarak seyirciyle buluşacak. Şöhretinin zirvesindeyken ani bir şekilde inzivaya çekilen büyük bir divanın geri dönüşünün hüzünlü ve komik öyküsünü anlatan oyun saat 21.15’te canlı performansla DasDas Online’da sahnelenecek.

        REKLAM

        Kadrosunda Ceren Boz, Nihan Işık, Ümit Erlim ve Sabahattin Yakut’un buluştuğu; Murat Gülsoy’un aynı adlı romanından sahneye uyarlanan ‘Yalnızlar İçin Çok Özel Bir Hizmet’ de 29 Ocak Cuma akşamı saat 21.15’te DasDas Online’da olacak. Yönetmenliğini Nagihan Gürkan’ın yaptığı oyun, kendini bilmek ve bulmak arasındaki kayboluş hikayesini izleyicilere sunuyor.

        30 Ocak Cumartesi akşamı saat 21.15’te ise ‘Westend / Batının Sonu’ bir kez daha DasDas Online üzerinden seyirci karşısına çıkacak. Evren Bingöl, Gün Koper, Mert Fırat, Naz Çağla Irmak, Tülin Özen ve Pervin Bağdat’ın oyuncu kadrosunda yer aldığı, Moritz Rinke’nin kaleme aldığı oyunun yönetmenliğini Tuğsal Moğul üstleniyor. ‘Westend / Batının Sonu’nda Eduard ve Charlotte’un şehirden uzakta lüks bir mahalledeki yeni evlerinde eski dostlarını ve komşularını ağırladığı gecede yaşanan dönüşümler ve ortaya dökülen sırlar anlatılıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ