Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Akalın tatil sezonunu Dubai'de açtı - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz haftalarda koronavirüsü yenen şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira ve sevgilisi Okan Kurt ile birlikte soluğu Dubai'de aldı.

        2

        Hafta sonunu burada geçirecek olan Akalın, bütün gün boyunca bol bol güneşlenip, denizin keyfini çıkardı.

        Verdiği pozları sosyal medya hesabından yayınlayan şarkıcı, parmağındaki tektaş yüzüğü ile dikkat çekti.

        3

        "AŞKLARIMSIZ OLMAZ"

        48 yaşındaki Demet Akalın, kızı Hira ve sevgilisi Okan Kurt ile birlikte çekildiği bu karesine, "Dubai... Aşklarımsız olmaz" notunu düştü.

        4

        "HAYAT SİZE GÜZEL"

        Paylaşımlarıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören Akalın'ın fotoğraflarına "Hayat size güzel" ve "Koronavirüsü yeni atlattınız. Dikkat edin" şeklinde yorumlar yapıldı.

        5

        KORONAVİRÜSÜ YENDİ

        Öte yandan Okan Kurt ve kızı Hira ile birlikte gittiği Uludağ tatilinin ardından koronavirüse yakalanan şarkıcı Demet Akalın, gerekli tedaviyi gördükten sonra hastalığı yenmişti.

        Virüsü kapması hakkında konuşan Akalın, "Okan, Uludağ'da çok küçük bir oyun odasında maskesiz şekilde oyun oynuyordu. 'Burada kapmazsam, başka bir yerden kapmam' demişti. Ünlü şarkıcı, "Ben zaten kayarken bile maskemi taktım. Tamamen kadersizlik diye düşünüyorum" açıklamasını yapmıştı.

        6

        "AŞI OLMADIĞIM İÇİN KENDİME KIZGINIM"

        Demet Akalın, "Okan'ın oyun oynadığı yerdekiler bizi bir hafta sonra 'Hastanede yatıyoruz' diye aradı. Sinirlerim bozuldu onu duyunca. Bu çok büyük bir vebal. Aşı olmadığım için de kendime kızgınım" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "KIZIMIZ İSTEDİĞİ İÇİN BERABER YATMIŞTIK"

        "Okan sporcu olmasına rağmen biraz bu süreci ağır geçirdi" diyen Demet Akalın, "Zaten onun pozitif olduğunu duyunca kendimi hazırlamıştım. Hemen C vitamini serumlarına başladım. Belki de o yüzden hafif atlattım. Bana Uludağ'a gitmeseydin' de diyebilirsiniz hatta istediğinizi yazın ama bu virüs illa ki sizi buluyor" şeklinde konuşmuştu.

        Akalın, virüsün kendisine bulaşmasıyla ilgili de "Biz zaten Okan'la ayrı odalarda kalıyorduk. O zaman da kızımız istediği için beraber yatmıştık" ifadelerini kullanmıştı.

        8

        Hastalık sürecinde en yakınındaki kişileri sildiğini belirten şarkıcı, ayrıca şunları söylemişti:

        Destek olanlar çok oldu ama bana 'İşi bırakıyorsun değil mi?' diye mesajlar atıldı. Bu süreçte İrem Derici ve Tarkan gibi birçok ünlü arkadaşım aradı. İrem sayesinde her gün kelle paça içtim. Orhan Gencebay ve eşi Sevim Emre, bana bitkisel ilaçlar yolladı.

        9

        "KİLO VERDİM"

        48 yaşındaki Akalın, yaşadıklarını ise şu ifadelerle anlatmıştı:

        Sırtımda bir ağrı vardı. Sanki kerpetenle bütün hücrelerimi çekiyorlardı. Öyle bir acı hissettim. Karantinada beslenmeme dikkat ettim ve virüsler gitsin diye çok su içince kilo verdim. Şimdilerde tat alıyorum ama koku almıyorum. Tüm hastalara, herkese acil şifalar diliyorum.