Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Demet Şener'den Tolga Arman'a: Sonsuz aşkım!
        1

        Eski manken Demet Şener (44), mart ayında iş insanı Cenk Küpeli ile boşanmasının ardından Tolga Arman'la yeni bir birlikteliğe yelken açmıştı. Sürpriz aşkları beş ay önce Bodrum'da belgelenen ve mutlu ilişkileri süren çift, önceki gün bir davete katıldı.

        2

        "SONSUZ AŞKIM"

        Sevgilisiyle birlikte kamera karşısında poz veren Şener, o anları sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi. Daha önce, "Evliliğe ve herhangi bir imzaya gerek yok." açıklamasını yapan Demet Şener, gönderisine, "Sonsuz aşkım..." ifadesini not düştü. "Şu an gerçek aşkı yaşıyorum ve çok mutluyum." diyen eski mankenin paylaşımı 12 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

        3

        "SONUCA BAKALIM"

        Üç ay önce iş insanı Tolga Arman'ın kızı ile İrem Kutluay'ın aynı sınıfta eğitim gördüğü, çiftin de bu sayede tanıştığı ileri sürülmüştü.

        İddiaların gerçeği yansıtmadığını söyleyen Şener, "Çocuklarımızla bu ilişkinin hiç alakası yok. Çocuklarımız aynı okulda bile değil. Zaten pandemiden dolayı iki yıldır yapılmıyor. Sadece birbirlerini çevrelerinden tanıyorlarmış. Bunu da biz sonradan öğrendik. Her şey yolunda." demişti.

        Şener, "İlk adım kimden geldi?" sorusuna, "İlk adımı boş verin, ne fark eder? Sonuca bakalım..." şeklinde yanıt vermişti.

        4

        "BENİM KENDİ YÜZÜĞÜM"

        Demet Şener, ayrıca Kapadokya'daki fotoğraflarında çok konuşulan parmağındaki tektaşı ile ilgili açıklama yapmıştı. Ünlü isim, konuyla ilgili, "Benim parmağımdaki yüzüğü senelerden beri haber yapıyorsunuz... Benim kendi yüzüğüm, öyle bir şeye bağlanacak bir şey değil." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "KAĞIT ÜZERİNDE EVLİ OLMAK BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMİYOR!"

        Şener, muhabirlerin, "Evlilik teklifi gelse kabul eder misiniz?" sorularına ise, "Hiç öyle şeylere girmeyelim. Dediğim gibi; ben bunun cevabını verdim, gönülden bağlıyız zaten. Herhangi bir imzaya gerek yok!" cevabını vermişti.

        "Kağıt üzerinde evli olmak bir şey değiştirmiyor!" diyen Şener, "Fark etmiyor, mutlu olalım. Saygı ve sevgi zaten güzel bir şeyler devam eder." açıklamasını yapmıştı.

        6

        "KARŞIMIZDAKİ İNSANIN PUSULASINI ARAŞTIRMIYORUZ!"

        Öte yandan Eski mankene, Çağla Şıkel'in "Fakir biriyle de aşk yaşayabilirim." açıklaması hatırlatılmıştı.

        Demet Şener, konuyla ilgili, "Çağla kendi parasını kazanan, kendi ayakları üzerinde duran bir kadın. Onu anlatmak istemiş. Başka bir şey dediğini zannetmiyorum. Aşk bu, kiminle olursa aşkı yaşamak güzel. Bizler bu yaştan sonra gerçek aşkı istiyoruz. Tabii karşımızdaki insanın pusulasını araştırmıyoruz herhalde, onu demek istedi Çağla. Belli bir işi gücü olsun, onun dışında aşk yani..." yorumunu yapmıştı.

        10

        Demet Şener

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ