Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Şener: Hep böyle aşk dolu olalım! - Magazin Haberleri
        1

        Eski manken Demet Şener (44), geçtiğimiz yıl mart ayında iş insanı Cenk Küpeli ile boşanmasının ardından Tolga Arman'la yeni bir birlikteliğe yelken açmıştı. Sürpriz aşkları Bodrum'da belgelenen ve mutlu ilişkileri süren çift, birlikteliklerinin 6. ayını kutladı.

        2

        "HEP BÖYLE AŞK DOLU OLALIM!"

        Şener, Arman ile verdiği pozu sosyal medya hesabından yayınladı. Eski manken, gönderisine, "6. ayımız kutlu olsun. Hep böyle aşk dolu olalım. Seni çok seviyorum." ifadelerini not düştü. Daha önce, "Evlilik düşünmüyoruz. Herhangi bir imzaya gerek yok." açıklamasını yapan Demet Şener'in gönderisine takipçilerinden beğeni yağdı.

        3

        "İLK SEFERDE AŞKI YAŞADIK!"

        Öte yandan Ünlü isim, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunmuştu. "Tolga muhteşem bir insan, Çok mutluyum." diyen Demet Şener, "Çok fazla konuşmak istemiyorum, ancak nazara da inanmıyorum. Bunu korumak için o yüzden pek konuşmak istemiyoruz, birbirimizi bulduğumuzu düşünüyoruz. Birbirimize kenetlendik, ilk seferde aşkı yaşadık!" ifadelerini kullanmıştı.

        4

        "AŞKIMIZDAN VAHİM DURUMDAYIZ!"

        Parmağındaki yüzüğü uzun zaman önce kendisinin aldığını ifade eden Şener, "Biz Tolga'yla gönülden bağlıyız. görünmeyen yüzüklerimiz var, tesadüf eseri tanıştık ve kader bizi öyle birleştirdi. Allah bilir tabii ama güzel duygularla olduğumuz zaman korunduğumuza inanıyoruz. Çok güzel vakit geçiriyoruz, ikimiz de çok unutkanız, arada anahtarları kaybediyoruz. Kısaca ikimiz de aşkımızdan vahim durumdayız!" şeklinde konuşmuştu.

        5

        "ÇOK MUTLUYUZ"

        İlk kez böyle bir durumda olduğunu belirten eski manken, "Bu yaştaki aşk daha anlamlı, daha gerçek oluyor. İkimiz de olgunluk çağındayız, 40'tan sonra ne istediğinizi biliyorsunuz. Çocuklarımız bir araya geliyor, anlaşıyor. Biz böyle çok mutluyuz." demişti.

        6

        İKİ KEZ EVLENDİ

        Demet Şener, 2005 yılında milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile nikah masasına oturmuştu. 2018'de boşanan Şener ve Kutluay'ın, Ömer ve İrem adından iki çocuğu bulunuyor.

        7

        Eski manken, 2019'da da iş insanı Cenk Küpeli ile evlenmişti. Ancak aradığı mutluluğu yine bulamayan Şener, Küpeli'den geçtiğimiz ocak ayında boşanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ