Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Deniz Seki'den fotoşop tepkisine yanıt: Kötü yorumları ağzınıza alın çiğneyin ama... - Ünlü Şarkıcı Deniz Seki 'fotoşop' eleştirilerine ne söyledi? - Magazin Haberleri
        1

        Son dönemde paylaştığı fotoğraflar ve kendisine gelen 'fotoşop' yorumlarıyla adından söz ettiren Deniz Seki, Manisa'da konser verdi. Ünlü şarkıcı, gecenin fotoğraflarını Instagram sayfasından takipçileriyle paylaştı.

        2

        Seki'nin ardından Manisa Belediyesi de konserin görüntülerini sosyal medyada yayınladı. Ünlü şarkıcı ile belediye tarafından paylaşılan fotoğraflar arasındaki fark dikkatlerden kaçmadı.

        3

        "KÖTÜ YORUMLARI TÜKÜRMEYİN!"

        Sosyal medyada kıyaslanan görüntüler sonrasında Seki'den açıklama geldi. Şarkıcı, gelen eleştirelere "Merhabalar… Yine bir farklı Deniz ile karşı karşıyayız. Hepimiz insanız insan! Olduğumuz gibi de arada değişikliklere yönelebiliyoruz. Ben benim! Deniz Seki'yim! O anki ruh halimde o Deniz'i beğenmiş onu paylaşmışım! Kötü yorumları ağzınıza alın çiğneyin ama tükürmeyin. Çok sarılıyorum hepinize sevgiler." sözleriyle yanıt verdi.

        4

        Ünlü şarkıcı, mayıs ayında da Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de sahne almıştı. Konser öncesi kulisten hazırlık sürecini paylaşan Seki'nin görüntüsü yine sosyal medyada yankı uyandırmıştı.

        5

        "TANIYAMADIK"

        Oldukça ağır bir makyajla kamera karşısına geçen Seki'yi takipçileri tanımakta zorlandı. Saçlarını dalgalandıran ve gözlerine mavi lens takan ünlü şarkıcı şaşırtmıştı.

        6

        "İSMİNİZİ YAZMASAYDINIZ SİZİ TANIYAMAZDIM"

        Seki, paylaştığı bu fotoğrafla da sosyal medyada gündem olmuştu.

        Kullanıcılar, Seki'nin gönderisine, "Jennifer Lopez'e ne kadar çok benzemişsiniz.", "Sanki başka biri..." ve "İsminizi yazmasanız sizi tanıyamazdım." şeklinde yorumlar yapmıştı.

        7

        Deniz Seki, 36 bedene düştüğünü söylemiş ve daha önce 'fotoşop' iddialarını reddetmişti.

        Haberi Hazırlayan: Aytekin Teker

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ