Denize açılmak için teknesinin yanına giden ünlü iş adamı şok oldu
Bodrum'un sosyetik mekanları olan Göltürkbükü ve Hekimköy sahilinde bulunan lüks yatlara jet skili hırsızlar dadandı. İş adamlarının yatlarına giren hırsızlar 50 bin euro değerindeki radar ve navigasyon gibi cihazları çaldı. Başka bir iş adamına ait lüks bir yatın ise mülteci taşımakta kullanıldığı ve Leros adasında bulunduğu ortaya çıktı.
ABONE OLSosyetenin tercih ettiği Türkbükü ve Hekimköy sahillerine tekne hırsızları dadandı. Jet ski ile koylara gelen hırsızlar, demirli yatların radar ve seyir sefer aletlerini çaldı. Birçok kez izlerini kaybettiren jet-skili hırsızların son kurbanı iş adamı Sinan Vardar oldu.
50 BİN EUROLUK MALZEME ÇALDILAR
Hekimköy'deki evinin önüne demirli teknesinden radar ve seyri sefer aletleri çalınan ve sahil güvenliğe başvuran Vardar, teknesinden çalınanların bir an önce bulunmasını istedi. 50 bin euroluk malzeme çalan hırsızlar sahil güvenlik ve jandarma tarafından aranıyor.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ