Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’nin Serinhisar ilçesinde bulunan kuruyemiş fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.
        Yangın, Denizli’nin Serinhisar ilçesi Şair Eşref Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir kuruyemiş fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, fabrikadan yükselen dumanları fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, fabrikada çıkan yangına kısa sürede müdahale etti. Ekiplerin uzun süren çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. Yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, fabrikada maddi hasar oluştuğu öğrenildi. Polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlattı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler