Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi takımlarından Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket'te başantrenör Zafer Aktaş ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalandı.

        Pamukkale ilçesindeki bir otelde düzenlenen imza törenine Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket Başkanı Veli Deveciler, asbaşkanlar Gökhan Gökşin ve Veli Tefenlili ile Zafer Aktaş katıldı.

        Törende konuşan Deveciler, Aktaş ile 2,5 yıldır önemli başarılara imza attıklarını belirterek, "Biz hocamızın çalışkanlığından, Denizli'ye ve kulübümüze olan aidiyetinden çok memnunuz. Yönetim kurulumuzla yaptığımız toplantılar neticesinde hocamla önümüzdeki 2 yıl daha devam etme kararı aldık." ifadelerini kullandı.

        Denizli'yi zor bir deplasman haline getirdiklerini aktaran Zafer Aktaş ise bundan sonra daha iyi yerlere gelmek için çalışacaklarını söyledi.

        Konuşmaların ardından Veli Deveciler ile Zafer Aktaş, sözleşmeye imza attı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler