Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ'nin Merkezefendi ilçesinde, bir çiftlik evinde, 'Evlat' isimli narkotik köpeği ile yapılan aramada, saman balyaları arasına gizlenmiş 1 kilo 350 gram esrar ele geçirilirken 2 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i tutuklandı.

        Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, geçen 8 Aralık'ta Merkezefendi ilçesindeki 4 ayrı adrese eş zamanlı olarak uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda bir çiftlik evinde, özel eğitimli narkotik köpeği 'Evlat' ile yapılan aramada saman balyaları arasında 1 kilo 350 gram esrar ele geçirildi. Aramada şüphelilere ait ruhsatsız bir av tüfeği de bulundu. Uyuşturucuya el konulurken, çiftlik evindeki 2 kişi gözaltına alındı. Diğer 3 adresteki operasyonlarda ise herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlanmadı. Polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i tutuklandı, diğeri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler