Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’nin Çardak ilçesinde 2 mahalle karantina altına alınmasının ardından bir ilçede daha korona virüs tedbirleri kapsamında 1 mahallede karantina uygulaması başlatıldı.

        Çardak ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında geçtiğimiz günlerde 2 mahallede karantina uygulaması başlatılmıştı. Babadağ ilçesinde kovid19 tedbirleri kapsamında Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclisi Kaymakam Adem Karataş başkanlığında toplandı.

        Toplantıda, korona virüs vakalarının ilçede artması ile pozitif vakaların çıktığı Mollaahmet Mahallesinde karantina uygulaması başlatılmasına karar verildiği belirtildi. Mahalleye giriş ve çıkışlar 14 gün süreyle kapatılarak, İlçe Jandarma ekipleri tarafından güvenlik sağlanırken, sağlık ekipleride tarama çalışmalarına başlandığı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler