Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Diplomanın iptalinden medet ummak, bu ülkeyi yönetenlerin acziyetinden başka bir şey değil. Ekrem İmamoğlu'ndan ne kadar çok korktuklarını, bizim yürüttüğümüz ön seçim sürecinin ne kadar kıymetli olduğunu gösteren bir şey. Tayyip Erdoğan'ın rakibinden nasıl korktuğunu, rakibini ekarte etmeye çalıştığını gösteren bir durumdur" dedi.

DHA'nın haberine göre CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Emek Partisi Genel Başkanı Seyit Aslan'ı, parti genel merkezinde ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 1 saat sürdü. Özel ve Aslan, görüşmenin ardından ortak açıklama yaptı.

Özgür Özel, ön seçim süreçleriyle ilgili Seyit Aslan'a bilgi verdiğini belirterek, "Biz diğer siyasi parti ziyaretlerinde olduğu gibi bugün özellikle bir yargı tacizi altında olan, yargıdaki elverişli, söz dinleyen bir aparat eliyle siyasetin dizayn edilmeye çalışıldığı, muhalefetin bastırılmaya çalışıldığı, sivil toplum örgütlerinin susturulmaya çalışıldığı ve Türkiye'de kimsenin konuşamadığı, sadece siyasetçilerin konuştuğu, sadece ve sadece iktidar partisinin arzu ettiği gündemlerin tartışıldığı bir noktaya Türkiye'yi taşımaya çalıştıkları bu süreç hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Bundan sonra gerek iktidarın baskılarına karşı gerek halkın taleplerinin, milletin taleplerinin Meclis'te gündem haline getirilmesi noktasında ortaklaşma ve birlikte çalışma konusunda fikir birliğimizi teyit ettik" diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ