Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Diagne, Club Brugge'de soyunma odasında kavga çıkardı! İstenmeyen adam edildi - Futbol Haberleri
        1

        Bu yaz Galatasaray'dan, sarı-kırmızılıların UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Club Brugge'e satın alma opsiyonuyla kiralanan Mbaye Diagne, Belçika ekibinde istenmeyen adam ilan edildi!

        2

        Club Brugge, Şampiyonlar Ligi'nin dördüncü haftasında PSG'ye konuk olurken Belçika temsilcisi sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Oyuna 67. dakikada giren ve 76. dakikada penaltı kazandıran Diagne topun başına geçti.

        3

        Takımın kaptanı Hans Vanaken, penaltıyı kendisi kullanmak isterken Diagne buna izin vermedi ve penaltı atışını kendisi yaptı ancak gol atmayı başaramadı.

        4

        Club Brugge kalan dakikalarda da gol bulamayınca sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Senegalli yıldız mağlubiyetin sorumlusu ilan edildi.

        5

        Belçika basınından Het Nieuwsblad'ın haberine göre Diagne ile kaptan Vanaken arasında maç bitiminde kavga yaşandı.

        6

        Haberde kaptan Vanaken'in Diagne'ye su şişesi fırlattığı, Senegali yıldızın ise buna karşılık vermediği belirtildi.

        7

        Vanaken'in Club Brugge idarecisi Vincent Mannaert ile bir araya geldiği ve "Ya Diagne gider ya ben" dediği iddia edilirken Club Brugge'den konuyla ilgili resmi açıklama geldi.

        8

        KADRO DIŞI BIRAKILDI

        Club Brugge Teknik Direktörü Philippe Clement, Diagne'nin Antwerp maçı kadrosuna alınmadığını ve geleceği ile ilgili detaylı kararın daha sonra verileceğini belirterek şunları söyledi:

        9

        "Diagne'ye yaptığı hareketin sonuçlarının ağırlığını anlattım. Hiç cevap vermedi çünkü hatalı olduğunu anlamıştı. Bu hareketin bir bedeli olacak. Diagne, pazar günü Royal Antwerp maçının kadrosunda yer almayacak."

        10

        "Sonraki haftalardaki davranışlarına göre, bu durumun devam edip etmeyeceğine karar vereceğim."

        11

        "Diagne'nin bu kulüpte bir geleceğinin olup olmayacağı, artık kendi elinde. Bu kulüp, bugüne kadar büyük karakterli birçok oyuncu yetiştirdi."

        12

        Belçika basınında yer alan haberlere göre Club Brugge oyuncularının bir kısmı Diagne'nin takımdan ayrılmasını isterken, diğerlerinin ise takımda kalması yönünde tavır takınıyor.

        13

        Club Brugge, Mbaye Diagne'yi 13 milyon Euro satın alma opsiyonuyla beraber 3 milyon 350 bin Euro'luk kiralama bedeliyle kadrosuna katmıştı.

        14

        Oyuncunun 2 milyon 115 bin Euro'luk maaşını ise Galatasaray karşılıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ