Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema DiCaprio ile Pitt Kadıköy'de
        1

        Quentin Tarantino’nun Cannes’da Altın Palmiye için yarışan, merak ve heyecanla beklenen dokuzuncu filmi “Once Upon A Time… In Hollywood" (Bir Zamanlar… Hollywood’da) Türkiye'de 23 Ağustos'ta vizyona girecek.

        2

        Leonardo DiCaprio ile Brad Pitt'in başrolleri paylaştığı film İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından DHL sponsorluğunda gerçekleştirilen İKSV Galaları çerçevesinde vizyona çıkışından önce, 21 Ağustos Çarşamba 21.30’da Kadıköy Sineması’nda gösterilecek.

        3

        1969 yazında Los Angeles'ta geçen filmin başkarakterleri, DiCaprio'nun canlandırdığı TV dizileriyle şöhreti yakalayıp sinemaya geçmenin yollarını arayan oyuncu Rick Dalton ile Pitt'in oynadığı dönüşümü şimdiden yakalamış dublörü, şoförü ve en iyi arkadaşı Cliff Booth.

        4

        Filmin oyuncu kadrosunda Margot Robbie, Al Pacino, Emile Hirsch, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Austin Butler, Dakota Fanning ve Bruce Dern gibi birçok yıldız yer alıyor.

        5

        İKSV Galaları kapsamında gösterilecek olan “Bir Zamanlar… Hollywood’da” filminin 25 TL olan biletleri 16 Ağustos Cuma günü 10.30’dan satışa sunuluyor. Lale Kart üyeleri için ön satış 15 Ağustos Perşembe günü saat 10.30’da başlıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ