Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Didem Soydan: Çok hoşlandığım bir çocuk var - Magazin haberleri
        1

        Ünlü manken Didem Soydan, önceki gün Güray Gürsel'in sorularını yanıtladı.

        2

        Soydan, "İlk buluşma öncesi gerginlik olur mu?" sorusuna, "Aslında ben date'e çıkıyorsam ki sık date'e çıkmam. Yani bekar olduğum halimde flört ediyorum ama benim date'e çıkmam için çok beğeniyor olmam lazım. Ben zaten en ufak bir şeyde heyecanlanan ve onun enerjisini yaşayan bir insanım. Bir de heyecanlanmayı seviyorum. O yüzde heyecanlı olurum. Davranış bozukluğu sergilerim yani" dedi.

        3

        "SERSERİ GİYİM TARZINDAN HOŞLANIYORUM"

        Ünlü manken, bir erkekte sevdiği giyim tarzını açıklayarak, "Serseri diye tabir ettiğimiz bir görünüm beni etkiliyor tabi ki. Bu ne derseniz; Bembeyaz bir tişört, deri bir ceket, botları etkiler" ifadelerini kullandı.

        4

        "HOŞLANDIĞIM BİR ÇOCUK VAR"

        Gürsel'in, "Senin için hazırlanmış olması hoşuna gider mi?" sorusuna ise Didem Soydan, şu şekilde cevap verdi:

        Benim çok hoşlandığım bir çocuk var. Geçenlerde onunla buluştuğumda, "Ay canım ne kadar hoş olmuşsun" dedi. Ama date için buluşmadık. Arkadaş ortamında bir araya geldik. Daha önce de görüştüğüm bir arkadaşımdı, tekrar görüşmeye başladık.

        5

        "KOMİK VE ESPİRİLİ BİR ÇOCUK"

        Çok da komik, espirili bir çocuktur. "Olmuş mu üzerimdekiler?" dedi. "Sen geleceksin diye giyindim, sen seversin bu tarz" dedi. "Uf çok tatlı olmuşsun" dedim. Mesela bu da bir şeydi. Hazırlandığını söyledi ama o kadar tatlı bir şekilde söyledi ki oldu mesela o hazırlanma benim için. Giyinmiş belli.

        6

        "AKLIMDA VE KALBİMDE YER EDİNMİŞ BİR VAR"

        Soydan, "İlişkilerini eskilerle karşılaştırır mısın?" sorusuna, "Ben herkesin aklında kalan bir kişi olduğuna inanıyorum. Benim de aklımda ve kalbimde yer edinmiş biri var mesela. Benim kıyasladığım oluyor belki yanlışa düşüyorum ama... Birkaç ilişkimde birkaç date'imde kıyasladığım da olmuştur" yanıtını verdi.