Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema Dijital ortamda 'Köprüde Buluşmalar'

        İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV)tarafındanİstanbul Film Festivalikapsamında düzenlenen, Türkiye’den ve komşu ülkelerden yapımcı, yönetmen ve senaristleri, uluslararası sinema profesyonelleriyle buluşturmaya devam edenKöprüde BuluşmalarCOVID-19 salgınından dolayı bu yıl dijital ortama taşınıyor.

        Kelebekler
        Kelebekler

        Bu yıluluslararası festival ve market yöneticilerinin de etkinlikleri hakkında sinemacılara bilgi vereceği Köprüde Buluşmalarçevrimiçi olarak 14-17 Nisan tarihleri arasında Anadolu Efes'in destekleriylegerçekleştirilecek.Türkiye’de de ilk kez kitap ve dizi sunumları çevrimiçi olarak yapılacak.

        REKLAM
        Kız Kardeşler
        Kız Kardeşler

        Film Geliştirme Atölyesi, Work in Progress ve Komşular Platformu’na seçilen 29 proje ve belirlenen film ekipleri Mart ayında gerçekleşen senaryo, prodüksiyon, pazarlama, sosyal medya ve sunum eğitimlerinin ardından Köprüde Buluşmalar’a katılacak 23 ülkeden 102 uluslararası yapımcı, festival ve fon temsilcileri, dağıtımcılar ile 14-17 Nisan tarihlerinde internet üzerinden 250’nin üzerinde görüşme yapacaklar.

        Kalandar Soğuğu
        Kalandar Soğuğu

        Köprüde Buluşmalar’ın15. yılındaTRT’nin katkıları ile düzenlenen atölyelerdesinemacılara verilen desteklere bir yenisi daha ekleniyor.Film Geliştirme Atölyesi’nde 50.000 TLTRT Özel ÖdülüTürkiye’den bir projeye verilmeye başlanıyor.

        Uluslararası jüri ile yapılan toplantıların ardından atölyelerde ödüllerini alan proje ve filmler, 17 Nisan 2020 tarihinde duyurulacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ