Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Dilan Çiçek Deniz'den Cyle Larin açıklaması: Gerekli önlemleri alacağız - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, bugüne kadar verdiği doğa eğitimleriyle üç milyondan fazla çocuğa ulaşan TEMA Vakfı’nın “Umut Yeşerten Şarkılar” adıyla düzenlenen özel gecesi, önceki akşam gerçekleşti. Gecede ünlü sanatçılar Sezen Aksu şarkılarını çocuklar ve doğa için seslendirdi.

        2

        Sunuculuğunu Gülay Afşar ile Yiğit Özşener’in üstlendiği “Umut Yeşerten Şarkılar” özel yayınında; Ayça Ayşin Turan, Burak Sevinç, Can Yaman, Demet Özdemir, Dilan Çiçek Deniz, Emre Karayel, Funda Arar, Kıvanç Kasabalı, Mert Fırat, Pınar Deniz, Sedef Avcı, Serhat Kılıç, Yağmur Tanrısevsin mesajları ve şarkıları ile sahne aldı. Müzik direktörlüğünü Behzat Gerçeker’in yaptığı yayında, ENBE Orkestrası da sanatçılara performanslarında eşlik etti. Program, yayın esnasında tüm Türkiye’den yapılan bağışlarla 60.000 çocuğun doğa eğitimine katkı sağladı.

        3

        "UMARIM HAYRANLARIM BÜYÜK ŞOK YAŞAMAZ"

        Gece sonunda gazetecilerle kısa süreli sohbet eden oyuncu Can Yaman, rol aldığı dizinin sezon arası vermeden devam edeceğini açıklayarak bütün tatil planlarını iptal ettiklerini ve yaz ayında çekilmesi üzerine aldığı film teklifini, askıya almak zorunda kaldığını belirtti.

        4

        Yaman, ocak ayında bedelli askerlik yapmaya İzmir-Bornova’ya gideceğini belirterek, saç ve sakallarının kesileceği için çok üzgün olduğunu söyledi. Oyuncu, "En son lise yıllarında saçlarımı üç numara kestirmiştim. Çok merak ediyorum nasıl olacağını, umarım hayranlarım büyük şok yaşamaz"diye sözlerine ekledi.

        5

        "KENDİMİ ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM"

        Dizi çekimlerinin yoğunluğundan dolayı gecede şarkı söyleyemeyen Demet Özdemir, "Böyle bir yardım kampanyasının içinde yer aldığım için kendimi çok sanslı hissediyorum. Çok güzel, umut dolu bir geceydi. Böyle geceler bir günlük olmasın, devamlı olsun. Çocukların buna ihtiyacı var" dedi.

        6

        "ÇOK GÜZEL BİR GECEYDİ"

        Sahnede Bir Çocuk Sevdim adlı şarkıyı seslendiren Ayça Ayşin Turan, gece sonunda, "Çok güzel bir geceydi, ben çok heyecanlıydım. Ufakta olsa bir destek olabildiysem ne mutlu bana" şeklinde konuştu.

        7

        Şık tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Dilan Çiçek Deniz, yardım gecesiyle ilgili, "Çocuklar için bir şey yapmak beni mutlu ediyor. Siz de mesaj atarak destek olun lütfen" diyerek gazetecilerden de destek istedi.

        8

        Geçtiğimiz günlerde bir dergi için Antalya’ya giden oyuncu, çok mutlu olduğunu, Antalya’da yaşayan babasını da ziyaret ettiğini belirtti. Yakında rol alacağı filme hazırlandığını da sözlerine ekleyen Deniz, güzel bir film olacağını ve henüz bir açıklama yapamayacağını söyledi.

        9

        Önceki günlerde Beşiktaşlı futbolcu Larin’in Dilan Çiçek Deniz’e sosyal medya üzerinden mesaj attığı iddia edilmişti. Konu hakkında da açıklamalarda bulunan Deniz, "Yoktan yere böyle bir şey olması beni şaşırttı. Böyle bir şey yok, gerekli önlemleri alacağız" ifadelerini kullandı.