Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Dilan Çiçek Deniz: Estetik olsa söylerim - Magazin haberleri
        1

        Cadde'den Emrah Akçaay'ın haberine göre, SHOW TV'nin fenomen dizisi 'Çukur'da 'Sena' karakterine hayat veren Dilan Çiçek Deniz, ayrıldığı sevgilisi Furkan Andıç'ı hala sevdiğini dile getirmişti.

        2

        Hala düşüncelerinin aynı olup olmadığı soruları üzerine güzel oyuncu, "Daha önce her şeyi konuştum zaten. Lütfen artık bu konuyu konuşmayalım" cevabını verdi.

        3

        "ÇOK ZAYIFLADIM"

        Estetik haberlerininde doğru olmadığı sorulan Dilan Çiçek Deniz, “Gerçekten estetik yok, olsa söylerim. Bu arada çok zayıfladığımı söyleyebilirim. Bunun sebebi; ikinci üniversiteye başladım, dizi çekim yoğunluğu da olduğu için bayağı zayıfladığımı söyleyebilirim" dedi.

        4

        Öte yandan, Dilan Çiçek Deniz, estetik iddialarına sosyal medya hesabından da yanıt vermişti. Deniz, şu paylaşımı yapmıştı:

        5

        "Estetik ile ilgili sorulmadan ve araştırılmadan yapılan bir haber maalesef çok yanlış ve çirkin haberlere sebebiyet vermeye başladı. Bir kişinin üzerine bir şeyi yapıştırmak bu kadar kolay olmamalı. Yüzümde hiç estetik yoktur. Bu konuda kişisel haklarıma zarar veren haberler ile ilgili gerekli hukuksal işlemler yapılacaktır. 14 yaşımda çekilmiş bir fotoğraf ile 23 yaşımda çekilmiş fotoğraf karşılaştırılıyor! Ergenlik ile genç kızlık arasındaki gelişmeden ve değişimden bahsetmeme gerek yoktur diye düşünüyorum. Ayrıca çok basit makyaj tüyolarım ve püf noktalarım da var. 3 dakikada estetiksiz çözüm videosu için takipte kalın. Son olarak da bazı gazeteci arkadaşların kalemini biraz daha özenli kullanmasını rica ediyorum. Yalan haber sınırını aştı. Benim de ailem haberleri okuyor..."

        6