Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Dilan Çiçek Deniz sevgilisini ailesiyle tanıştıracak - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki akşam Etiler'deki bir restoranda görüntülendi. Şıklığı ile dikkat çeken Deniz, muhabirlerle sohbet etti.

        2

        SEVGİLİSİNİ AİLESİYLE TANIŞTIRACAK

        İzlandalı reklam yönetmeni sevgilisi Thor Saevarsson ile birlikte vakit geçiren Dilan Çiçek Deniz, ilişkisinin güzel gittiğini ifade etti. Ünlü oyuncu, ayrıca, önümüzdeki günlerde sevgilisini ailesi ile tanıştıracağını da sözlerine ekledi.

        3

        SÜRPRİZ AŞK

        Dilan Çiçek Deniz (26), yaklaşık 8 ay birliktelik yaşadığı Alihan Aloğlu ile ayrılık kararı almıştı. Biten ilişkisinin ardından ünlü oyuncunun, İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

        4

        Bir derginin özel davetlisi olarak soluğu Bodrum'da alan çift, öpüşürken görüntülenmişti.

        5

        Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz ay da sevgilisi Thor Saevarsson ile birlikte kaldıkları otelin plajında objektiflere takılmıştı.

        6

        Bir süre sevgilisiyle denizde yüzen ünlü oyuncu, daha sonra güneşlenmek için şezlonguna doğru ilerlemişti. Denizden sevgilisinden önce çıkan oyuncunun o esnada Thor Saevarsson'a aşk dolu bakışı dikkat çekmişti.

        7

        Öte yandan 37 yaşındaki İzlandalı yönetmenin ayrıldığı eşinden üç çocuğu var. Saevarsson, hem reklam filmi çalışmaları hem de Dilan Çiçek Deniz’le görüşmek için son dönemde sık sık Türkiye’ye geliyor.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ