Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Dilan Çıtak’tan babası İbrahim Tatlıses’e sert sözler - Magazin haberleri
        1

        Daha önceki açıklamalarında babası İbrahim Tatlıses’in kendisine Kuşadası’nda bir ev vereceğini, ama vaadedilen evin verilmediğini söyleyen Dilan Çıtak Tatlıses'e, babasından yanıt gelmişti.

        2

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Tatlıses'in ‘Bize evrak gönderecekti, göndermedi o yüzden evi alamadı. Ona İstanbul’da ev vereceğim’ sözlerine Dilan Çıtak sert cevap verdi.

        3

        Genç şarkıcı, "Ben ev, miras beklemiyorum. Çocuk evrakla yapılmıyor, hislerle yapılıyor, yani gerçekten bir his varsa ortada 'evrak geç geldi' denmez. Bu mazeret gibi gelmiyor bana, evrağın geç getirilmesi bir tek bana mı denk gelmiş" dedi.

        4

        "Ben kalkıp, bir şeylerin peşine düşmedim" diyen Dilan Çıtak, "İnsanın salak yerine konması yanlış, adaletli olmak lazım, babam herkese çok yardımsever bir insandır. Yanındaki yardımcılara kadar verilen ev, '23 sene sonra barıştım' denilen çocuğa verilmiyorsa evrak bana suni geldi diyebilirim' ifadelerini kullandı.

        5

        Genç şarkıcı, babası İbrahim Tatlıses'in, Gülçin Karakaya ile aşk yaşadığına dair çıkan haberler hakkında ise, "Ben yanında çalışan biri olarak biliyorum" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ