Diyarbakır'da kaçakçılık operasyonlarında 48 şüpheli hakkında işlem yapıldı
Diyarbakır'da düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında yakalanan 48 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
Diyarbakır'da düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında yakalanan 48 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde kaçak yollarla yurda sokulan malzemelerin ticaretini yapan ve nakledenlere yönelik operasyonlar düzenlendi.
Operasyonlarda, 90 bin makaron, 6 bin 504 paket kaçak sigara, 470 paket ısıtılmış tütün mamulü, 400 puro, 39 cep telefonu, 28 elektronik eşya, 24 elektronik sigara ve 5 litre kaçak alkol ele geçirildi, yakalanan 48 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.