Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ak Parti Kayapınar Belediye Başkan adayı Cevdet Nasıranlı, beraberindeki heyetle Öz Büro İş Sendikası Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Aküzüm’e seçimlerde destek ziyaretinde bulundu.

        31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Diyarbakır Kayapınar İlçe Belediye Başkan adayı Cevdet Nasıranlı, Kayapınar için yaptığı ve yapacağı çalışmaları ziyarette dile getirdi. Nasıranlı, seçilmesi durumunda Kayapınar’da 12 bin işsiz vatandaş için işsizliği sıfıra indireceği sözünü vererek Kayapınar’a olan sevdasını anlattı.

        Öz Büro İş Sendikası Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Aküzüm ise Belediye Başkan adayı Nasıranlı’ya güven duyduklarını bununla birlikte yapacağı çalışmalar için, Diyarbakır ve vatandaşların bekası için ellerinden gelen tüm imkanları sarf edeceklerini belirterek her zaman için vatandaşların hizmetinde olanlarla birlikte olacaklarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler