Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pasur Belediyesporu 30 mağlup eden Diyarbakırspor, Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde sezonun ilk yarısını zirvede tamamladı.

        Bir zamanlar Türkiye Süper Ligde mücadele eden ve 4 büyük olarak bilinen takımlara karşı elde ettiği başarılı sonuçlarla isminden söz ettiren Diyarbakırspor küllerinden doğuyor. Önceki iki sezonda üst üste şampiyon olarak iki lig çıkan Diyarbakırspor, bu sezon da Süper Amatör Liginin ilk yarısını averajla lider tamamlayarak BAL için kente ve camiasına umut verdi.

        2019'u zirvede tamamladı

        İlk yarının son maçında Seyrantepe Stadında konuk ettiği Pasur Belediyesporu Berat Demir (penaltıdan), Osman Afşin ve Ferhat Aksu'nun golleriyle 30 yenen Diyarbakırspor, Çınar Belediyespor’un evinde Bismil 1936 Spor'a 31 yenilmesiyle sezonun ilk yarısını 30 puanla lider tamamladı.

        Maçtan sonra yeşilkırmızılı futbolcular ve taraftarlar farklı galibiyeti karşılıklı tezahüratlarla kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler