Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİYARBAKIR'DA MİLLET BAHÇESİ'NE 45 BİN METREKARE ALAN EKLENECEK

        Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bakanlığının Diyarbakır'da yapımına devam edilen projelerini sahada inceledi. DiyarbakırBismil ve DiyarbakırMardin yol yapım şantiyelerinde incelemelerde bulunan Bakan Karaismailoğlu, kent merkezinde Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün misafirhane ve lojmanlarının olduğu 45 bin metrekarelik alanın, yapımı süren Millet Bahçesi'ne ilave edilmesi kararını aldığını açıkladı.

        Diyarbakır genelinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak yaptıkları projeler ile ilgili gerekli istişareleri yaptıklarını aktaran Bakan Karaismailoğlu, devam eden projelerin bir önce bitirilmesi için talimat verdiğini söyledi. Karaismaoğlu, "Diyarbakır'ın merkezinde bulunan Karayolları Bölge Müdürlüğü'müz, yanında Anıt Park, onun yanında da eski stadyumun bulunduğu Millet Bahçesi'ne, Karayolları Bölge Müdürlüğü içerisindeki misafirhane ve lojmanlarının bulunduğu 45 bin metrekarelik alanı ilave edilmesi kararını aldık. İnşallah Diyarbakır'a çok büyük bir değer katacak. Bu 45 bin metrekare alanı Diyarbakır halkına hediye ediyoruz. İnşallah devam eden projelerimizi bir bir bitirip Diyarbakır'ın hizmetine sunacağız. Yeni ihtiyaçları da projelendirip bölgenin hizmetine sunacağız" dedi.DHA-Genel Türkiye-Diyarbakır Mehmet Mucahit CEYLAN, Serdar SUNAR

        2020-09-10 18:03:45

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler