Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren bilgi evlerinde eğitim alan öğrenciler, yeteneklerini sanat atölyelerinde geliştiriyor.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı çalışmalarını yürüten merkez, Selahaddin Eyyubi, Bismil Aziz Sancar ve Hani Gürbüz bilgi evinde öğrencilere eğitimin yanı sıra sanatsal ve kültürel etkinlikler de yapılıyor. Bilgi evi resim kulübü öğrencileri, resim atölyelerinde eğitmenleri eşliğinde ebru sanatı, kuru, mandala, pastel, akrilik, yağlı boya resim tekniklerini öğreniyor. Öğrenciler, resim yapma tekniklerini geliştirerek eserlerini sergilemeye hazırlanıyor. Öğrenciler, beğenilen çalışmalara imza atmak için yoğun tempoda çalışıyor. Resim Kulübü öğrenciler kısa süre içerisinde yaptıkları çalışmaları farklı mekanlarda sanatseverlerin beğenisine sunacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler