Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Doğu Demirkol: Nefret etmesinler diye şiveli konuşmaya başladım
        1

        Komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol, Burak Kut ile birlikte dijital bir platfromda yayınlanan "Dayı Şov" adlı programa konuk oldu. İkili, ilk kez bir dizi çekimleri sırasında Burak Kut’un Doğu Demirkol’un arabasının camına tıklayıp, selam vermesiyle tanıştıklarını anlattı.

        2

        "YILLARIN POP STARI BÖYLE BİR ŞEY YAPAR MI?"

        Demirkol, "Bir gün arabaya bindim. Biri cama tak tak vuruyor. 'Severek takip ediyoruz.' diyor. Bir döndüm; 'Adam Burak Kut’a ne kadar benziyor' diye düşündüm. 'Yılların pop starı böyle bir şey yapar mı?' dedim." şeklinde konuştu.

        3

        "ŞİMDİ ONLAR JÖN GİBİ KONUŞUYOR, BEN KALDIM"

        Doğu Demirkol, anne babasında olmamasına rağmen kendisinin neden şiveli konuştuğunu açıkladı.

        Demirkol, "Ben Amasya’da büyüdüm. Çocukluğumda Amasya’da bir tane genel cerrah vardı. O da benim babamdı. Ameliyat yapabilen bir tane doktor var. Küçük şehirde rockstar gibi. Ben de gıcık çocuğum; doktor çocuğuyum diye nefret ediyorlar. ‘Nefret etmeyin, ben de şiveliyim, ben de sizin gibiyim.’ demek istedim. Şimdi Amasyalı arkadaşlarım jön gibi konuşuyor. Ben böyle kaldım." ifadelerini kullandı.

        4

        "HALA ÇABA SARF EDİYOR"

        Babasının komedyen olmasından çok memnun olmadığını söyleyen Doğu Demirkol, "Bilgisayar mühendisliği okuduk ya, onu yapmam için hala çaba sarf ediyor." dedi.

        5

        Stand-up’larına gelip hiç gülmeyen izleyiciler için Demirkol, "Genelde komedyen olma isteği olan gençlerde oluyor. 'Ben de yaparım' gibi bir düşünceyle geliyor. Başta gülüyo ama bir zaman sonra gıcık kapmaya başlıyor. Kız arkadaşı daha çok güldükçe, o nefret ediyor." yorumunu yaptı.

        6

        “BİRİ ATEİST BİR DOKTOR, BİRİ TARİKATÇI BİR AVUKAT”

        Doğu Demirkol, artık metrobüse binmediği için malzemelerinin eksilip eksilmediğiyle ilgili sorusu üzerine konuştu.

        Demirkol, "Şimdi metrobüsle ilgili şaka yapsam, 'Ne alaka?' diyecekler. Ne yaşıyorsan, ondan malzeme bulmak lazım." ifadelerini kullandı.

        Ünlü isim, ebeveynlerini stand-up’larında kullanmasıyla ilgili ise, “Birisi ateist bir doktor, birisi tarikatçı bir avukat. Bu ikisinin arasındaki tartışmayı aslında inanç ekseninde anlatıyorum." dedi.

        7

        "KİMSE BENİ 'ÖLÜMLÜ DÜNYA'DAN TANIMIYOR"

        Ayrıca, "Kimse beni 'Ölümlü Dünya’dan, 'Ahlat Ağacı’ndan tanımıyor." ifadelerini kullanan Doğu Demirkol, "Bayii Toplantısı' daha geniş bir kitleye hitap ediyor. Benim işime yarıyor. Ne zaman polis çevirse, ‘Vay Konyalım, ne haber!’ deyip, bırakıyorlar. O yüzden avantajı var." açıklamasını yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ