Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa "Uyanma işaretleri gösteriyor", Schumacher'in durumu iyiye gidiyor.
        1

        Fransa'da kayak yaptığı sırada geçirdiği kaza sonucu komaya giren ünlü Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama yapıldı.

        2

        Aylardır komada yatan efsanevi pilotun menajeri Sabine Kehm, Schumacher'in bilincinin yerine geldiğine dair işaretler verdiğini ve uyanma işaretleri aldıklarını ifade etti.

        3

        Kehm, "Michael'de olumlu gelişmeler görülüyor. Bilincinin yerinde olduğuna dair işaretler veriyor. Kendisinin bu zorlu mücadelesinde hastane ekibiyle birlikte yanında yer alıyoruz. Michael'in ve ailesinin özel hayatını korumak için daha fazla detaya da girmek istemiyoruz." dedi.

        4

        Michael Schmacher 29 Aralık günü Fransa Alpleri'nde kayak yaparken kaza geçirmiş ve ardından da beyin travması teşhisiyle hastaneye kaldırılmıştı. Schumacher o tarihten bu yana Grenoble'deki bir klinikte komada tutuluyor.

        5

        Schumacher, Grenoble Hastanesinde ameliyat edilmişti. Halen aynı hastanede bulunan Schumacher'e ocak ayı sonunda verilen narkoz azaltılarak yapay komadan uyandırılma sürecine geçilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ