Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Dünyaca ünlü rapçi Iggy Azalea OnlyFans hesabı açtı! "Sansürsüz içerikler paylaşacağım" - Magazin haberleri
        1

        Sosyal medya hesabında iddialı paylaşımlar yaparak dikkatleri üzerine çeken dünyaca ünlü rapçi Iggy Azalea, yetişkin platformu olan OnlyFans'ta hesap açtığını duyurarak, kazandığı parayı harcadığı alanları açıkladı.

        2

        Başlarda OnlyFans platformunu eleştiren Iggy Azalea, geri adım atarak hesap açtı ve sevenlerine "Hiç çekinmeden, sansürsüz içerikler paylaşacağım" sözü verdi.

        3

        OnlyFans hesabında yaptığı paylaşımlardan gelen geliri arabalara, teknelere ve elmaslara harcadığını belirten Iggy Azalea, tek amacının daha fazla para kazanmak olduğunu söyledi.

        4

        Azalea açıklamasında "Parayı arabalara, teknelere ve elmaslara harcıyorum. Ve ben de bu konuda kötü hissetmiyorum" ifadelerini kullandı.

        5

        Yetişkinlere yönelik OnlyFans platformunda milyonlar kazandığını belirten Iggy Azalea, planının daha zengin olmak olduğunu söyledi.

        6

        Dünyanın en bilinen rapçileri arasında yer alan Iggy Azalea, takipçilerine OnlyFans üzerinden daha fazla paylaşım yapacağına dair söz verdi.

        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ