Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Duygu Bay neye uğradığını şaşırdı! Kapıda kaldı! Son dakika magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Geçtiğimiz aylarda adı iş adamı Erdinç Acar ile aşk dedikodularına karışan Duygu Bal, Bebek'te görüntülendi. Bir mekana girmek isteyen Bal, beklemediği bir cevap ile karşılaştı.

        2

        Uzun süre mekan kapısındaki güvenlik ile konuşan eski voleybolcu, mekana alınmadı. 33 yaşındaki Bal, çareyi başka bir mekana gitmekte buldu.

        3

        DUYGU BAL HAKKINDA

        25 Mart 1987 doğumlu olan Duygu Bal, voleybola Ankara'da başladı. Vakıfbank altyapısından yetişti. Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi bölümünden mezun oldu. 2007-2008 sezonunda Vakıfbank Güneş Sigorta takımına transfer oldu. Mevkisi orta oyunculuk olan Duygu Bal milli formayı yüzden fazla kez giymiştir.

        4

        2010-2011 sezonunda İtalya A1 Ligi takımlarından Riso Scotti Pavia'ya, 2011-2012 sezonunda ise Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe ile 2012 yılında doğum gününde CEV Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşamıştır. Ayrıca Doha'da düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda üçüncülük elde eden Fenerbahçe kadrosunda yer almıştır. Bal, 2014'te basketbolu bıraktı.

        5
        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ