Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ece Gürsel: Gerekli açıklamayı yaptım - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Mankenlikle başladığı meslek hayatına şarkıcılığa geçiş yaparak, farklı bir yön veren Ece Gürsel, önceki gün Beşiktaş'taki bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

        Bir eczaneden çıkan Gürsel, son çıkardığı 'Vur kalbimden' adlı single'ı ile ilgili konuştu.

        Daha önceki şarkı sözlerini kendisinin yazdığını ifade eden Ece Gürsel, "Şu sıralar kendim yazmıyorum. Genellikle almaya tercih ediyorum. Pop şarkı yazamıyorum. Alternatif yazıyorum. Pop şarkı için Ayla Çelik gibi usta kalemlerden yardım alıyorum" dedi.

        2

        "ŞANS MESELESİ"

        Gürsel, şarkı sözleri için yüksek paralar istendiğinin hatırlatılması üzerine "Benim şirketim olduğu için onlara sormak lazım. Bu konuyla ilgili hiçbir fikrim yok" ifadelerini kullandı.

        Şarkıcı, muhabirlerin, "Siz şarkı sözü yazıp, satmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Satmak için şarkıları tutturmak lazım. Bir Gülşen gibi, Ayla Çelik gibi... Belki ilerleyen zamanlarda olur. Şans meselesi... Bir şarkı tutar, insanlar kapını çalar" şeklinde yanıt verdi.

        3

        "YAZMAYA DEVAM EDECEĞİM"

        Ece Gürsel, "Ben alternatif yazıyorum. Pop şarkı yazmak başka bir olay. Benim şarkılarım alternatif ve Türk halkına hitap eden şarkılar değil. Türk halkı daha çok pop müzik seviyor. Ben yazmaya devam edeceğim" dedi.

        4

        "BU İLİŞKİYİ ASLA ONAYLAMADIM"

        Gürsel, geçtiğimiz aylarda ablası Burçe Gürsel'in evli olan Rıfat Sarıcaoğlu ile birlikteliği hakkında, "Bu ilişkiyi asla onaylamadım" açıklamasında bulunmuştu.

        5

        "KONUŞMAK BANA DÜŞMEZ"

        Sözlerinin arkasında olduğunu ifade eden Ece Gürsel, "Gerekli açıklamayı zaten yaptım. Onun haricinde konuşmak zaten bana düşmez. Ben onaylasam da, onaylamasam da yaşını başını almış insanlar... Tabii ki de ben böyle bir şeyi onaylamam. Benim için önemli olan kardeşimin ve yeğenlerimin mutluluğu. Detaylar beni ilgilendirmiyor" şeklinde konuştu.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ