Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ece Seçkin: Ölüm bizi ayırana dek! Çağrı Terlemez... - Magazin haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, 2015'ten beri aşk yaşadığı pilot Çağrı Terlemez ile geçtiğimiz yıl eylül ayında evlenmişti. Terlemez ile mutlu birlikteliği süren Seçkin, evliliklerinin birinci yıl dönümlerini kutladı.

        2

        "ÖLÜM BİZİ AYIRANA DEK!"

        Sosyal medyadan düğün fotoğraflarını yayınlayan Ece Seçkin, eşine olan aşkını da dile getirdi. Ünlü şarkıcı, gönderilerine şu notu düştü:

        Geçen sene tam da bugün hayatımın en güzel 'Evet'ini haykırmıştım... Seninle geçen her gün hayatımın en güzel ve en özel günleri... Aşkım, sevgilim, en yakın arkadaşım, yoldaşım... Seni tanıdığım günden beri bir kere kalbimi kırmadın, beni hiç incitmedin, benimle birlikte benim hayallerimi kurdun ve sonsuz bir sevgiyle yanımda oldun. Ölüm bizi ayırana dek bu sevgiyi büyüteceğime dair sana söz veriyorum... Seni seviyorum...

        3

        GEÇTİĞİMİZ YIL EVLENDİLER

        Öte yandan 16 Eylül 2021'de evlenen Seçkin ve Terlemez'in düğününe ünlü isimler katılmıştı. Ozan Doğulu, Enis Arıkan, Derya Uluğ, İrem Derici, Esra Erol, Sinan Akçıl-Burcu Kıratlı çifti, Danla Bilic ve Merve Özbey, yakın dostlarını bu mutlu gününde yalnız bırakmamıştı.

        4

        "HAYATIMIN AŞKIYLA SONSUZLUĞA İMZA ATTIK"

        Ece Seçkin, düğün öncesi, "Normal şartlarda kaosa ve kalabalığa alışığım. Çok rahat olurum diye düşünüyordum ama gerçekten bu heyecan hiçbir şeye benzemiyormuş. Çok mutluyum hayatımın aşkıyla sonsuzluğa imza attık. Bu duyguyu yaşamak isteyen herkese kısmet olur inşallah" sözleriyle duygularını dile getirmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ