Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ece Sükan'dan 'İbrahim Kutluay' sorularına yanıt!
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu ve stilist Ece Sükan, önceki gün Kuruçeşme'de bir erkek arkadaşıyla görüntülendi. Kafede baş başa sohbet eden ikili, mekan çıkışında muhabirlerle sohbet etti.

        Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sükan, yanındaki beyefendi ile ilgili, "O benim çok yakın arkadaşım. Paris'te yaşıyor. Alican İcöz, takı tasarımcısı..." açıklamasını yaptı.

        2

        "KENDİMLE OLMAYI SEVEN BİR İNSANIM"

        Hayatında kimsenin olmadığını dile getiren Ece Sükan, "Ben kendimle olmayı seven bir insanım. Herkes ister hayatında bir şeyler paylaşacağı bir insanın olması. Olması gereken zamanda, olması gereken kişiyle aşk yaşanacağına inanıyorum." dedi.

        3

        Biten ilişkilerini daha sonra dostça sürdüren ünlü isim, son olarak yollarını ayırdığı eski aşkı Uğur Güven ile arkadaş olarak görüşmeye devam etmişti.

        Konuyla ilgili konuşan Sükan, "Başlarken hesap edemiyorsun ama kendimi tanıyorum. Arada gerçek sevgi olduğu zaman, ilişki bittiğinde o sevgi bakiyse onu dönüştürmek çok özel bir şey. Benim bugüne kadarki erkek arkadaşlarımla o dönüşümü yaşadık." ifadelerini kullandı.

        4

        "HİÇ ÖYLE BİR ŞEY YOK!"

        Eski basketbolcu İbrahim Kutluay ile adı aşk dedikodularına karışan Ece Sükan, "Yok canım öyle bir şey. Hiç öyle bir şey yok. Demet'i de, İbrahim'i de çok eski tanırım. Hiç öyle bir şey yok." diyerek, dedikoduları da kesin bir dille yalanladı.

        5

        DEDİKODULARA İLK YANIT

        Edvina Sponza ile bir dargın bir barışık devam eden ilişkisini noktaladıktan sonra eski manken Ece Sükan’la tekrar aşk yaşamaya başladığı iddia edilen eski basketbolcu İbrahim Kutluay (47), önceki gün İstinye Park'ta objektiflere yansıdı.

        Alışveriş merkezindeki bir kafede iş toplantısı gerçekleştiren Kutluay, çıkışta kendisini görüntüleyen muhabirlerle sohbet etti.

        6

        DEDİKODULARI YALANLADI

        İbrahim Kutluay, yıllar sonra tekrar Ece Sükan ile birlikte olduğu yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi. Eski basketbolcu, "Arkadaşlar yok öyle bir şey." diyerek, söylentileri yalanladı.

        Ardından başka soru almayacağını ifade eden Kutluay, aracına binerek hızla alışveriş merkezinden ayrıldı.

        "YASAK AŞK" İDDİASI

        Üç yıl önce Kutluay ve Sponza birlikteyken, basketbolcu ile Ece Sükan hakkında 'yasak aşk' dedikoduları ortaya çıkmıştı.

        7

        2018'DE BOŞANDILAR

        Öte yandan 2005 yılında nikah masasına oturan manken Demet Şener ve eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, evliliklerini 2018'de sonlandırmıştı. Şener, Kutluay'ın kendisine 'ihanet' ettiğini söylemişti.

        8

        AŞK BİTTİ

        İbrahim Kutluay'ın, Demet Şener'i Edvina Sponza ile aldattığına ilişkin haberler basına yansımıştı. Kutluay iddiaların ardından Sponza ile aşkını ilan etmişti. Kutluay ve Sponza, bir dargın bir barışık ilişkilerini ise geçtiğimiz aylarda noktalamıştı.

        9

        "İÇİMDE HİÇ KİN KALMADI"

        İrem ve Ömer adında iki çocuğu bulunan Demet Şener de muhabirlerin, "İçinizde İbrahim Bey'e dair bir kin kaldı mı?" sorusuna yanıt vermişti.

        Eski manken, "İçimde hiç kin kalmadı. Bu duygudan uzaklaşmak için çok mücadele verdim, çok uğraştım. Hatta 'kin' demeyelim de 'kızgınlık' desek daha doğru olur. 'Affettim' diyemesem de kızgınlığımı yendim." diyerek, eski eşi ile aralarındaki buzların eridiğini ifade etmişti.

        10

        Eski manken Ece Sükan da Uğur Güven ile birlikteliğini geçtiğimiz sene sonlandırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ