Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Ed Sheeran: 7 yıldır telefon kullanmıyorum! - Magazin Haberleri
        1

        Dünyanın en çok kazanan sanatçıları arasında gösterilen şarkıcı Ed Sheeran (30), 7 yıldır cep telefonu kullanmadığını itiraf etti.

        2

        "TELEFON TAŞIMIYORUM"

        Sheeran, YouTube'da yayınlanan 'The Collector's Edition' adlı programda Ben Clymer'ın sorularını yanıtladı. Clymer, Ed Sheeran'ın telefon taşımadığından bahsederek, "Böyle bir dönemde telefonsuz yaşayabilmeniz dikkat çekici!" dedi. Bunun üzerine İngiliz şarkıcı da "Telefon taşımıyorum. 2015'ten beri telefonum yok." ifadelerini kullandı.

        3

        "ÇOK BUNALMIŞTIM"

        "Telefondan gerçekten ama gerçekten çok bunalmıştım." diyen Ed Sheeran, çok fazla telefona odaklanmanın kendisini zihnen yorduğunu dile getirdi.

        4

        Sheeran, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

        Diğerleriyle temasımı çok kesmedim, sadece bu teması sınırladım. Birkaç günde bir oturup dizüstü bilgisayarımı açıp bir seferde 10 e-posta yanıtlıyorum. E-postaları gönderiyorum ve bilgisayarımı kapatıyorum. Sonra hayata geri dönüyorum ve bunalmış hissetmiyorum.

        5

        "ZİHİNSEL SAĞLIĞIM İYİYE GİTTİ"

        Ed Sheeran, programda sevdiklerine daha fazla vakit ayırmaktan hoşlandığını ve zihinsel sağlığının o dönemki değişiklikle iyiye gittiğini belirtti.

        Ünlü şarkıcı, 2015'te Instagram hesabında paylaştığı gönderide dünyaya bir ekrandan bakar hale geldiğini ve bu nedenle telefon kullanmaya ara vermek istediğini söylemişti.

        6

        BABA OLMUŞTU

        Öte yandan 2019'da Cherry Seaborn ile nikah masasına oturan Ed Sheeran, 2020 yılında baba olmuştu. Çift, kızlarına Lyra Antartika ismini vermişti.

        7

        "BULUTLARIN ÜZERİNDE HİSSEDİYORUZ"

        Grammy ödüllü şarkıcı, kızının çoraplarını paylaşarak, duygularını şu şekilde dile getirmişti:

        Sizinle paylaşmak istediğim kişisel bir haberim var. Geçtiğimiz hafta eşim Cherry, güzel ve sağlıklı kızımız Lyra Antartika Seaborn Sheeran’ı dünyaya getirdi.

        Anne ve bebeğin durumu gayet iyi. Bulutların üzerinde hissediyoruz. Bu dönemde mahremiyetimize saygı duyacağınızı umuyoruz. Geri dönme zamanı geldiğinde görüşmek üzere.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ