Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Eda Ece'yi kızdıran 'Danilo Zanna' iddiası - Magazin haberleri
        1

        Eşi Tuğçe Demirbilek'ten boşanmaya hazırlanan Danilo Zanna'nın, Eda Ece ile yakınlaştığı iddia edildi. Çıkan haberlerin ardından oyuncu Eda Ece isyan etti.

        2

        "FİLM SETİNDEN BERİ HİÇ GÖRMEDİM"

        2016 yılında bir filmde rol aldıklarını söyleyen ünlü oyuncu Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

        2016 yılında beraber aynı filmde rol aldığım iş arkadaşım gayet iyi bir insan olan Danilo'yu film seti bittiğinden beri hiç görmedim. Ortada gezen "sık sık görüşüyorlar" haberlerini şikâyet ettim. Bir de tweet atayım. Şu yalan haberi işini ne olur yapmayın ya. Ne kadar gereksiz… İnsanı mesleğinden soğutuyorlar. Oyuncusun diye tanınıyorsun ünlüsün, bu yüzden her türlü yalan haber başına gelebilir! Sette sahne oynarken bir anda haberin çıkar… Sonra sen açıklama yapmak, avukata iletmek zorunda kalıyorsun işinin gücünün arasında. Ayıp bu ya düpedüz, habercilik değil. Benim hakkımda yalan haber yapan her yere her zaman dava açacağım. Sosyal medya iyi ki var, bu çağda insanları kandırmak daha zor. Dünya değişiyor, gelişiyor, yalan haber işi umarım sona erer. İşinin iyisi, saygın kişi ve kuruluşlara böyle haberlere yer vermedikleri için teşekkür ediyorum.

        3

        AŞK YENİDEN

        Eda Ece uzun zamandır basketbolcu Buğrahan Tuncer ile bir dargın bir barışık aşk yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı alan ikili yeniden barıştı. Ece, dün basına yansıyan haberlerin ardından sosyal medyadan sildiği eski sevgilisini yeniden takibe başladı.

        4

        BOŞANIYORLAR

        2012 yılında evlenen ve 2013’te oğulları Zeno Tibet’i kucaklarına alan Tuğçe Demirbilek ile Danilo Zanna, şiddetli geçimsizlik nedeniyle geçtiğimiz günlerde evlerini ayırmış. Birlikte yaşadıkları Etiler’deki evinden ayrılan İtalyan şef, oğluna yakın olmak için yine Etiler’de ayrı bir eve çıkmıştı.

        5

        "HASSASİYET RİCA EDİYORUZ"

        Boşanma kararının basına yansımasından sonra açıklama yapan Danilo Zanna, "Son zamanlarda yaşadığımız bazı fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için bir ayrılık kararı aldığımız doğrudur. Başta oğlumuz Zeno Tibet'in daha sonra bizlerin yıpranmaması adına sevgili basın mensubu arkadaşlarımızdan konuyla alakalı olarak hassasiyetlerini rica ederiz" ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ