Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika: Eda Taşpınar, yeni sevgilisiyle görüntülendi: İsmini sormayın!
        1

        Eda Taşpınar, 42'nci gününü kutlamak için yeni sevgilisi ve arkadaşlarıyla Beyoğlu'ndaki bir mekanda buluştu. Yeni sevgilisiyle objektiflere yansıyan Taşpınar, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        2

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Sosyetik güzel, gazetecilerin "Eda Hanım yeni yaşınız kutlu olsun." sözleri üzerine "Hepimiz yaşlanıyoruz, yapacak bir şey yok." ifadelerini kullandı.

        3

        TATİL 2.5 AY SÜRDÜ

        Instagram paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiren Eda Taşpınar, platform tarafından müstehcen bulunduğu için kaldırılan fotoğrafı için “Evet, bazı paylaşımlarım kaldırılıyor, yapacak bir şey yok” dedi.

        “Paylaşımların devamı gelecek mi?” sorusuna da şöyle yanıt verdi: “Meksika fotoğrafları bitti, elimde başka kalmadı. Tatilimiz de çok güzel geçti. Çok uzun kaldık aslında, 2.5 ay sürdü.”

        4

        "İSMİNİ SORMAYIN"

        Taşpınar’a sevgilisinin ismi de soruldu. Bilgi vermek istemeyen sosyetik isim, “Sormayın. İstemiyor, böyle şeyleri sevmiyor. Herkes sevmek zorunda değil. Magazinde olmak tercih meselesi” diye konuştu.

        5

        ELİYLE YÜZÜNÜ KAPATTI

        İlerleyen saatlerde mekandan ayrılan Eda Taşpınar ve sevgilisi, birbirlerinden ayrı ayrı yürümesi dikkat çekti.

        Kendilerini bekleyen otomobilin arka koltuğuna sevgilisi, ön koltuğa ise Eda Taşpınar oturdu. Aracın arka koltuğunda oturan gizemli sevgili, patlayan flaşlar karşısında eliyle yüzünü kapattı.

        6

        AŞKINI SOSYAL MEDYADAN İLAN ETMİŞTİ

        Öte yandan Eda taşpınar, geçtiğimiz ay yeni sevgilisiyle dans ederken çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

        7

        Fotoğraflarda sevgilisinin yüzünü göstermeyi tercih etmeyen Tapınar, erkek arkadaşıyla dudak dudağa objektif karşısında verdiği bu pozuyla aşkını ilan etmişti.

        8

        "SADECE ŞU AN..."

        Ünlü isim, geçtiğimiz günlerde de Instagram'dan sevgilisiyle yatakta çekilen fotoğraflarını paylaşmıştı. Taşpınar, yeni aşkıyla verdiği pozlarına "Sadece şu an..." ifadelerini not düşmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ