Edirneliler taşkın riski bulunan nehir kenarına akın etti Vatandaşlar, tehlikeye aldırış etmeden nehir kenarında cep telefonlarıyla fotoğraf ve video çekti
Edirne’de son günlerde etkili olan yağışlar ve Bulgaristan’daki baraj kapaklarının açılmasıyla birlikte Meriç Nehri’nde taşkın riski yeniden gündeme geldi. Nehirde su seviyesinin yükseldiğini duyan vatandaşlar ise nehir kenarına akın etti.
Meriç Nehri’nde taşkın riski bulunurken, sosyal medya ve televizyonlardan bunu öğrenen birçok vatandaş çocukları ile beraber nehir kenarına geldi. Vatandaşlar, taşkının etkili olduğu noktalarda cep telefonlarıyla fotoğraf ve video çekimleri yaptı. Özellikle nehir yatağına yakın alanlarda suyun yayılımı dikkat çekti.
Yetkililer, su seviyesindeki artışın yakından takip edildiğini belirtirken, vatandaşlara nehir kenarında dikkatli olunması ve güvenlik şeritlerinin aşılmaması yönünde uyarılarda bulundu.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.