Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 81 ilde başlatılan 'Şehit Kabirlerimizin Temizlik Seferberliği' Edirne’de hayata geçirildi.
Edirne’de, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 81 ilde başlatılan "Şehit Kabirlerimizin Temizlik Seferberliği" hayata geçirildi. Yenişehir Mezarlığı Şehit Kabristanı’nda düzenlenen programda, şehitlerin kabirleri özenle temizlenerek bakıma alındı.
İl Müdürü Harun Tohumcu, temizlik seferberliği çerçevesinde yapılan çalışmaların şehitlere duyulan minnetin bir ifadesi olduğunu belirterek, "Emanetlerine sahip çıkmak en asli görevimizdir" dedi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.