Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Edvina Sponza ile İbrahim Kutluay'ın planı tutmadı! - Günün Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Sosyetik isim Edvina Sponza, önceki gün Bebek Sahili'nde görüntülendi. Elinde çiçeklerle sahilde yürüyen Sponza, Arnavutköy’de kendisini araçla almaya gelen Kutluay’la buluşacaktı.

        2

        ESKİ AŞKINI UYARDI

        Gazetecileri fark eden Sponza, hızlı adımlarla geri dönerek, İbrahim Kutluay’ı uyardı. İbrahim Kutluay, gaza basıp giderken, Sponza ise evine döndü.

        Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Edvina Sponza, elindeki çiçekler için, "Az önce gördüm, çok güzellerdi. Kendime aldım." şekline konuştu.

        3

        "ARKADAŞIZ!"

        Edvina Sponza, basın mensuplarının, "İbrahim Kutluay ile yeniden birlikte misiniz?" sorusuna da yanıt verdi. Ünlü isim, "Birliktelik yok, arkadaşız!" diyerek, haklarında çıkan haberleri yalanladı.

        4

        MUHABİRLERİ FARK EDİNCE GERİLDİLER

        Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı sevgilisi Edvina Sponza ile 5 gün önce Sarıyer'de görüntülenmişti.

        "14 Şubat Sevgililer Günü"nü baş başa geçirmek isteyen ikili, mekan girişinde muhabirleri görünce gerilmişti. Hızlıca restorana giriş yapan çift, kısa bir süre sonra mekandan ayrılmıştı.

        5

        "BASINA SİZ Mİ HABER VERDİNİZ!"

        İşletmeye, "Basına siz mi haber verdiniz!" diyerek, sitem eden çiftin, Sevgililer Günü gecesi keyifsiz başlamıştı.

        6

        DEDİKODULARA İLK YANIT

        Öte yandan İbrahim Kutluay'ın, Edvina Sponza ile ilişkisini noktaladıktan sonra eski manken Ece Sükan’la tekrar aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Çıkan haberlerin ardından alışveriş merkezinde objektiflere yansıyan Kutluay, "Arkadaşlar yok öyle bir şey." diyerek, söylentileri yalanlamıştı.

        7

        "ÖYLE BİR ŞEY YOK"

        Ece Sükan da, "Yok canım öyle bir şey. Hiç öyle bir şey yok. Demet'i de, İbrahim'i de çok eski tanırım. Hiç öyle bir şey yok." demişti.

        "YASAK AŞK" İDDİASI

        Üç yıl önce Kutluay ve Sponza birlikteyken, basketbolcu ile Ece Sükan hakkında 'yasak aşk' dedikoduları ortaya çıkmıştı.

        8

        2018'DE BOŞANDILAR

        2005 yılında nikah masasına oturan manken Demet Şener ve eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, evliliklerini 2018'de sonlandırmıştı. Şener, Kutluay'ın kendisine 'ihanet' ettiğini söylemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ