Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Eğitim başladı! Ünlüler çocuklarını okullarına yolladı - Magazin haberleri
        1

        "ÇOCUKLAR OKULA YAKIŞIR"

        Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Sinem Gedik ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Arın'ı okulun ilk gününde yalnız bırakmadı. götürdü. Ceceli, "5. sınıfa başlayan Arın ve bütün öğrencilere zihin açıklığı diliyorum. Öğretmenlerimize ve eğitim görevlilerimize başarılar, kolaylıklar diliyorum.‍ Çocuklar okula yakışır." dedi.

        2

        YEĞENLERİNİ OKULA GÖTÜRDÜ

        Ünlü şarkıcı Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatıyla sarsılmıştı. Yeğenleri için için 'Artık benim evlatlarım' diyen Alişan, Eyşan ve Ceylan'ı okula götürdü. Ünlü türkücü, daha sonra oğlu Burak'ı okula uğurladı. Ünlü şarkıcının oğlu, bugün eğitim-öğrenim hayatına ilk kez adım attı.

        3

        "BABASI DA BEN DE ÇOK DUYGUSALIZ"

        Oyuncu ve sunucu Nefise Karatay okula yeni başlayan kızı Maya ile büyük heyecan yaşadı. Kızı ile objektif karşısında poz veren Karatay, paylaşımına, "Kapıdan çıkana dek 'Hadi okula gidelim' diye yedi beni. Babası da ben de çok duygusalız. Bu sabah kızımız ilkokullu oldu. Bugün okula başlayan bütün çocuklarımıza sağlıklı verimli ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum." notunu düştü.

        4

        ÇOCUKLARI İÇİN YENİDEN BİR ARADALAR

        Yedi yıllık evliliklerini 2015'te sonlandıran manken Çağla Şıkel ve şarkıcı Emre Altuğ, oğulları Uzay ve Kuzey için sık sık bir araya gelmeye devam ediyor. Eski eşi Şıkel ile çocuklarını okula bırakan Altuğ, birlikte çekildikleri fotoğrafı, "Bugün okullar açılıyor. Allah bütün çocuklarımıza zihin açıklığı versin. Başarılı, sağlıklı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum." mesajıyla yayınladı.

        5

        Çağla Şıkel de çocukları Kuzey ve Uzay ile birlikte arabanın içinde verdiği pozu, "Haydi okula..." notuyla paylaştı.

        6

        'KALBİMİZ DUM DUM ATIYOR'

        Zeynep Kadıoğlu ile evli olan oyuncu Okan Karacan da oğlu Alican'ı eğitim hayatının ilk gününde yalnız bırakmadı. Baba-oğul pozunu sosyal medya hesabından yayınlayan Karacan, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

        Sevgili dostlar bu fotoğraftaki bakışlar oğlum Alican ve benim onun ifadesiyle 'Kalbimiz dum dum atıyor' sen çok yaşa Alican... Fotoğraflarda yüzümüze yansımış 'dum dum'luk. Anneciğim Ören Karacan ne farklı duygularmış bunlar... Şimdi daha iyi anladık, sizleri tüm yavrulara başarılar dilerim. Vatana millete hayırlı olmaları dileği ile...

        7

        "OKULUN İLK GÜNÜ"

        Oyuncu Akasya Asıltürkmen, de 2019 yılında boşandığı eski eşi Serdar Özerman ile kızı Pera'yı okula götürdü. Birlikte çekildikleri fotoğrafı Instagram hesabından yayınlayan Asıltürkmen, gönderisinde, "Okulun ilk günü... İşte şimdi gerçekten okullu oldun Pera. Her şeyin farkındasın. Sünger gibi çekiyorsun öğrendiklerini. Beş yaşına girmek üzeresin ve bu sene ne öğrenirsen işte hayatını onun üzerine inşa edeceksin. Dünyayı önüne sermek istiyorum. Eminim her ebeveynin isteği bu yönde. Belki de sana verebileceğim en güzel şey seçme özgürlüğü olacak. Rahat ol. İhtiyacın olduğunda yanındayım. Asla üstünde, önünde, karşında olmayacağım. Hayallerimi değil, hayallerini gerçekleştir canım kızım." ifadelerini kullandı.

        8

        "ŞÜKÜRLER OLSUN"

        Kısa bir süre önce Fatoş Yeliler'den boşanan ünlü türkücü Berdan Mardini, çocukları Ezmira ve Miran ile yer aldığı bu fotoğrafı, "Şükürler olsun okullar açıldı. Yeni eğitim öğretim yılı hayırlara vesile olsun. Rabbimden tek dileğim önce sağlıkları sonra topluma ülkesine faydalı ve hayırlı vicdanlı bireyler olmaları. Şerefli, namuslu, onurlu yaşamaları. Öğretmenlerimize de rabbim sabırlar versin hepsi birbirinden kıymetli..." mesajıyla paylaştı.

        9

        "CANIM KIZIMIZ"

        Oyuncu İlker Kızmaz ile mutlu bir evlilik sürdüren Aslı Kızmaz, kızları Naz'ı okulun ilk gününde yalnız bırakmadı. Kızı ve eşiyle çekilen fotoğraflarını paylaşan Aslı Kızmaz, fotoğrafına, "Canım kızımız yaa..." notunu düştü.

        10

        Sunucu Ece Erken, iş insanı Serkan Uçar ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Eymen'i bugün okula uğurladı. Oğlunu eğitim hayatının ilk gününde yalnız bırakmayan Erken, paylaşımında, "Oğlum..." ifadelerini kullandı.

        11

        Ünlü oyuncu Mesut Akusta'nın eşi Şafak Özbir'de kızı Cano'yu okula götürdü. Kızının fotoğraflarını paylaşan Özbir, gönderisine, "Bir küçük okul heyecanı..." notunu düştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ